16 / 05 / 2024

kamerun elvan zeka atölyesi

kamerun elvan zeka atölyesi

Elvan Gıda, ürettiği 700 çeşit şekerli ürünü 130 ülkeye satıyor. 2023 yılında 1 milyar dolarlık ihracat hedefleyen Elvan bugüne kadar hiç üretilmeyen gıdaları geliştirmek için 100 milyon dolarlık yatırıma imza atacak...

Adana ve Kamerun arasında yatırım köprüsü kuruluyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kamerun’da asfalt yol yapımı ile elmas, altın ve demir madenlerinin işletilmesi için işbirliği önerisini olumlu karşıladı.

Lütfi Elvan: Faizlerde düşüş bekleniyor!

Ekonomik göstergelerde hedeflere yönelik değişiklik yapmayı düşünmediklerini belirten Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Yapısal reformların devamı, öncelikli dönüşüm programlarının hayata geçirilmesi ve ihracata yönelik teşviklerin uygulamaya konulmasıyla büyüme performansımız daha da artacak" dedi.

Lütfi Elvan: Faizlerde düşüş bekliyoruz!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Bugün itibarıyla darbe girişimine rağmen çok iyi konumdayız, yavaş yavaş faizlerde de bir düşüş bekliyoruz." dedi.

Lütfi Elvan: Yatırım ortamı iyileşecek!

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Koordinasyon Kurulu (YOİKK) toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Elvan, "Yatırım ortamının iyileştirilmesine yönelik 2016'da çok ciddi somut adımlar atacaklarını belirtti.

Lütfü Elvan Mersin projelerini açıkladı!

MERSİN Ekonomi Platformu (MEP), Vali Özdemir Çakacak başkanlığında Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ile bir araya gelerek kentin sorunlarını görüştü. Bakan Elvan, toplantıda Mersin'i ilgilendiren yatırım ve projelerle ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Lütfi Elvan'dan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Elvan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin kaçak olmadığını belirterek, bununla ilgili 27 dava açıldığını ve davaların 24’ünün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi lehine sonuçlandığını söyledi.

Lütfi Elvan: Türkiye yatırımda cazibe merkezi!

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, 1,5 aylık süreçte vaatlerin yüzde 66'sını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Önümüzdeki süreçte, ekonomimiz çok daha iyi noktalara gelecek inşallah. Kimse tereddüt içinde olmasın" dedi.

Kamerun'daki Niyazi ve Nazife Ersoy Külliyesi hizmete açıldı!

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kamerun'un Kousseri kentinde cami ve 400 öğrenci kapasiteli okulu da bünyesinde barındıran Niyazi ve Nazife Ersoy Külliyesi'ni açtı.

Lütfi Elvan: OSB'ler ucuzlayacak!

Başbakan Yardımcısı Elvan, yatırım yeri için 3-5 bakanlıktan izin almak zorunda olan iş adamlarının son bakanlıktan izin alamayabildiğine işaret ederek, ‘Eziyet ediyoruz’ dedi...

Etimesgut Elvan parselasyon planı askıda!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Elvan Mahallesi 85126 no'lu parselasyon planı askıya çıkarıldı. Karar bugün resmi gazetede yayınlandı.

Lütfi Elvan: İmar rantına ilişkin taslak bir çalışma var!

İmar planı değişiklikleri sonucunda ortaya çıkan değer artışından kamunun pay almasına dönük çalışmaya ilişkin soru üzerine Elvan, bununla ilgili şu anda taslak bir çalışmanın bulunduğunu söyledi.

Lütfi Elvan: Yatırım yeri tahsisi süreçlerini hızlandıracağız!

Elvan, yatırım yeri tahsisine yönelik uygulama süreçlerini hızlandırıp, arsa maliyetlerini de azaltacaklarını belirterek, bütün reform alanlarını kapsayan ve 25 öncelikli dönüşüm programını kararlı şekilde hayat geçireceklerini vurguladı.

Lütfi Elvan: Yeni dönemde mega projeler tamamlanacak!

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, yeni dönemin Türkiye açısından tarihi fırsatlar sunduğunu belirterek, "Bu dönem büyük ölçekli mega projelerin tamamlandığı ve yeni projelerimizin başlatıldığı bir dönem olacaktır" dedi.

kamerun elvan zeka atölyesi Haberi

kamerun elvan zeka atölyesi

Bütün hikaye bundan 62 yıl önce açılan bir şekerci dükkanında başladı. Trenlerde şeker satarak harçlığını çıkaran Mustafa Kadiroğlu ve çikolata ustası babası Ahmet Hamdi Kadiroğlu’nun Zeytinburnu’nda açtığı dükkan zaman içinde bir pastaneye dönüştü. Ailenin tüm fertlerinin gece gündüz çalışmasıyla büyüyen işletme bugün çikolatadan gofrete, şekerden kruvasana 700 çeşit ürünü bünyesinde barındıran bir deve dönüştü. Alanındaki ilk ar-ge tesisini kuran Elvan ilk inovasyon ürünü yerli kruvasan üretimi için dünyanın en büyük tesisini Eskişehir’de kurdu. 2023 yılına kadar yılda 3 milyon ton üretim ve bu rakamlara ulaşmak için 100 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını anlatan Elvan Şirketler Grubu Grup Başkanı Hidayet Kadiroğlu ile Elvan’ın hikayesini ve hedeflerini konuştuk.


-Türkiye’nin en köklü gıda şirketlerinden birinin üçüncü kuşak patronusunuz. Elvan Şirketler Grubu’nu anlatır mısınız?


Türkiye’nin şeker,...