22 / 05 / 2024

kamhi çiftninin villası satıldımı

kamhi çiftninin villası satıldımı

YASEMİN-Cefi Kahmi çiftinin sahibi oldukları 20 milyon liralık villanın yarı hissesi bugün icradan satıldı. Cefi Kamhi’ye ait hissenin yeni sahibi, Bedirhan Esenlik oldu.

David Bowie'nin Mustique'deki villası haftalık 70 bin dolara kiralanıyor!

Kısa bir süre önce hayata veda eden efsane müzisyen David Bowie'nin Karayip adalarından Mustique'deki muhteşem villası kiraya veriliyor. Bowie'nin 26 yıl önce satın aldığı villanın bedeli ise haftalık 40 bin ile 70 bin dolar arasında değişiyor.

Türkan Şoray Bebek'teki villası için vergi ödemeyecek!

Vergi uzmanı Ahmet Karabıyık, son yazısında Türkan Şoray'ın son dönemde satma kararı aldığı villası için vergi ödemeyeceğine işaret etti ve nedenlerini sıraladı.

Kahmi çiftinin Yeniköy'deki villasının yarısı icradan satıldı!

YASEMİN-Cefi Kahmi çiftinin sahibi oldukları 20 milyon liralık villanın yarı hissesi bugün icradan satıldı. Cefi Kamhi’ye ait hissenin yeni sahibi, Bedirhan Esenlik oldu.

Berkay, Beykoz'daki villasına home club dekorasyonu yaptırdı!

Berkay, artık eğlenceye gitmiyor, eğlence onun ayağına geliyor! Beykoz'daki villasının bir odasını gece kulübüne çeviren popçu, kendi kulübünde çılgın partiler veriyor

Yağmur Ünal Etiler'deki villasının kapılarını açtı!

Uzaklarda Arama filminin yapımcılığıyla gündeme gelen Yağmur Ünal, annesi Türkan Şoray ile altlı üstlü oturduğu evinin kapılarını InStyle Home’un Mart sayısı için açtı. İşte Yağmur Ünal Etiler'deki villası...

Aslı Enver, Murat Boz'un Yeniköy’deki villasına taşındı!

Ünlü popçu Murat Boz ile sürpriz bir aşka imza atan Aslı Enver sevgilisinin Yeniköy’deki villasına taşındı. Murat sevgilisi taşınmadan önce evinde yaklaşık 50 bin TL’lik tadilat yaptırdığı öğrenildi.

Türkan Şoray Bebek'teki villasını 15 milyon TL'ye satıyor!

Türkan Şoray yıllardır yaşadığı, anılarla dolu Bebek sırtlarındaki Boğaz manzaralı villasını satıyor. Üç katlı evine 15 milyon TL isteyen Şoray’ın bu kararı evde asansör olmadığı için aldığı öğrenildi.

Ajda Pekkan'ın Polenezköy'deki villası barınak oldu!

Ajda Pekkan yıllarca oturduğu Polenezköy'deki villasından 4 sene önce taşınmıştı. Süperstar'ın bu 3 katlı evinde 20 kedisi, 10 köpeğinin yaşadığı ortaya çıktı.

Nirvana Lagoon Villas Suites, Top Hotels'in listesinde!

Kilit Şirketler Grubu'nun yatırımı Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Rusya'nın en önemli turizm yorum, değerlendirme ve bilgi portalı Top Hotels'in 2015 'Dünyanın en iyi 100 Resort oteli' listesine girdi.

Pınar Dilek, Tarkan'ın Tarabya'daki villasına taşındı!

Tarkan, önceki akşam stüdyo çıkışı yazın evleneceği Pınar Dilek'le ilgili sorulara 'Sizleri seviyorum' demekle yetindi. Gurbetçi yengenin de birkaç gün önce Megastar'ın Tarabya'daki lüks villasına yerleştiği öğrenildi

DJ Calvin Harris, Los Angeles'teki villasını 10 milyon dolara satıyor!

32 yaşındaki İskoç DJ Calvin Harris, 2013 Nisan'ında satın aldığı Los Angeles'taki villasını 10 milyon dolara satışa çıkardı. İşte Calvin Harris'in muhteşem evi...

Michelangelo Buonarroti'nin Toskana'daki villası satışa çıkarıldı!

İtalyan mimar, heykeltıraş, ressam ve şair Michelangelo Buonarroti'nin Toskana bölgesindeki villası satışa çıkarıldı. Michelangelo'nun 1549'da satın aldığı villa, 7.5 milyon euro'yu gözden çıkaracak yeni sahibini bekliyor.

Mine Kalpakçıoğlu Kanlıca'daki villasını 2 yılda bir yeniliyor!

Mine Kalpakçıoğlu, Kanlıca'daki 4 katlı villasını 2 yılda bir yeniden dekore ediyor. Bu sayede evindeki enerjinin tazelenip yenilediğine inanıyor.

kamhi çiftninin villası satıldımı Haberi

kamhi çiftninin villası satıldımı

Kamhi Ailesi ile Esenlik arasında 6 yılı bulan ‘villa krizi’nde sona gelindi. Esenlik, 2009 yılında Cefi Kamhi’ye verdiği 3.5 milyon liraya karşılık villanın yarı hissesine ipotek koydurmuştu. İddiaya göre ödeme yapılmayınca o dönem icra takibi yapılmıştı. Ancak Yasemin Kamhi’nin itirazı sonrası söz konusu hisse satılamamıştı. Esenlik’in yaptığı itiraz sonrası Yargıtay, yüzde 50 hissenin icradan satışının önünü açmıştı.


SATIŞ 10 DAKİKADA YAPILDI

İhale bu sabah saat 09:30’da İstanbul 10. İcra Müdürlüğü’nde yapıldı. Hazırlanan son bilirkişi raporuna göre Yeniköy'deki villanın değeri 19.5 milyon lira olarak belirlendi. 10 dakika süren ihaleye Esenlik, avukatı ve Cefi Kamhi’nin avukatı dışında kimse katılmadı.


KAMHİ TEKLİF VERMEDİ

Düzenlenen ihalede Kamhi’nin avukatı teklif vermedi. Tek teklif Esenlik’in avukatından geldi. Villanın yüzde 50 hissesi 4 milyon 770 bin liraya Esenlik’in oldu. Bilindiği...