19 / 05 / 2024

Kamil Arslan kimdir

Kamil Arslan kimdir

Başbakan Binali Yıldırım’ın Diyarbakır’da 23 ili kapsayan teşvik paketini açıklaması Iğdır’da sevinçle karşılandı. Iğdır Sanayi ve Ticaret Odası (ITSO) Başkanı Kamil Arslan, teşvik paketini çok büyük önemle benimsediklerini söyledi.

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay'ın eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kim olduğu ve Temel Kamil Atay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Arslan hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Astor Enerji’de hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Emrah Arslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Osman Arslan kimdir?

Halkbank Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Osman Arslan kimdir? Osman Arslan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Kamil Emre Erciyas Kimdir?

Kamil Emre Erciyas kimdir? Kamil Emre Erciyas’ın mesleği nedir? Kamil Emre Erciyas hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Arslan Adnan Türkoğlu kimdir?

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu kimdir? Arslan Adnan Türkoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Türkoğlu'nun biyografisi...

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Iğdır’da Doğu ve Güneydoğu'ya yatırım paketi sevindirdi!

Başbakan Binali Yıldırım’ın Diyarbakır’da 23 ili kapsayan teşvik paketini açıklaması Iğdır’da sevinçle karşılandı. Iğdır Sanayi ve Ticaret Odası (ITSO) Başkanı Kamil Arslan, teşvik paketini çok büyük önemle benimsediklerini söyledi.

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Ahmet Arslan kimdir?

AKP’nin Genel Başkanlığına seçilen Binali Yıldırım'ın yeni hükümet kabinesinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Ahmet Arslan kimdir?

Kamil Arslan kimdir Haberi

Kamil Arslan kimdir

Iğdır Sanayi ve Ticaret Odası (ITSO) Başkanı Kamil Arslan, Başbakan Yıldırım’ın Diyarbakır’da, Doğu ve Güneydoğu ilerine yönelik açıklamış olduğu teşvik paketini çok büyük önemle benimsediklerini söyledi. Böylesi bir teşvik paketini beklediklerini belirten Arslan, “2003 yılında 5084 Sayılı Teşvik Yasası çıktığında aynı illere beklediğimiz teşviki Sayın Başbakanımız bu vesile ile açıkladı. Biz oda başkanları olarak kalkınmada öncelikli illere teşvikin gerçek anlamda yapılması konusunda çok ısrarcı olduk. Fakat 5084 Sayılı Teşvik Yasası 36 ile yayıldı ve akabinde son çıkan teşvik yasası 81 ile kategoriler adı altında verildi. Bunun faydasını gördük. Ama bugün 23 ilin bu teşvikten faydalanması bizim için çok önem arz ediyor, çok da büyük faydasını göreceğimiz kanısındayım” dedi.


“Bu bölgenin tekstil üstü olmasını istiyoruz”


Bu açıklamanın ardından Iğdır’a yatırım yapmak konusunda...