07 / 05 / 2024

Kamil Koç ulaşım

Kamil Koç ulaşım

Yeni hat açılışlarına yoğun bir şekilde devam eden Kamil Koç, ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü. Kamil Koç yeni açılışı yapılan illerle birlikte istihdama da önemli oranda katkı yaptı.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Otobüs bileti fiyatları rekor tazeledi! Metro, Pamukkale, Kamil koç... 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları rekor kırarken son dakika koltuklarına indirim gelecek mi? Yoksa yeni zamlar kapıda mı? Bayram için son biletler satılıyor! Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç, Ulusoy, Nilüfer... İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Artvin'deki Yeni Rabat Kilisesi'nin ulaşımı meclis gündeminde!

Artvin'nin Ardanuç ilçesine bağlı Bulanık köyünde bulunan Yeni Rabat Kilisesinin ulaşım ve çevre koşulları mecliste konu oldu. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sur Yapı Koşuyolu Konutları ulaşım!

Toplam 100'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede daire alanları 50 metrekareden başlıyor. Sur Yapı Koşuyolu Konutları ulaşım bilgisi kapsamında Acıbadem istasyonuna yakın konumda olacak.

Koşuyolu Konutları Sur Yapı ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 100'e yakın konuttan meydana gelecek. Koşuyolu Konutları Sur Yapı ulaşım bilgisi kapsamında E-5 üzerinde yükseliyor.

Inİstanbul Lokal Nef ulaşım!

Ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanan proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Inİstanbul Lokal Nef ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer alacağı projenin güney cephesi Kadıköy ve Haydarpaşa'ya sahip. Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Şile Otoyolu'na yakın mesafede bulunuyor.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 8 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 8 Şubesi, Cemalettin Bahtiyar Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon 500 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Üsküdar, Selimiye Mahallesi'nde açıldı.

Kadir Koçdemir Bursa'daki ulaşım sorununa dikkat çekti!

Nilüfer Görükle Konutları'nda Bulgaristan göçmenleri ile bir araya gelen MHP Bursa milletvekili adayı Kadir Koçdemir, nüfus artışı ile birlikte gittikçe büyüyen ulaşım sorununa dikkat çekti.

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım!

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım bilgilerine göre proje 5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika,Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika mesafede bulunuyor.

New Bahçeşehir ulaşım!

New Bahçeşehir ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Bakırköy Semerkand Line ulaşım krokisi!

Ödeme koşulları kapsamında yüzde 50 peşinatta firma bünyesinde kredi imkanı sağlayan Semerkand Line Konutları 214 adet daireden oluşuyor. İşte Bakırköy Semerkand Line ulaşım krokisi...

Anadolum İdol ulaşım!

Anadolum İdol ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Anadolum İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin ödeme koşulları kapsamında yüzde 40 peşin ödemelerde vade farksız ödeme yapılabiliyor.

Kamil Koç ulaşım Haberi

Kamil Koç ulaşım

KAMİL Koç, yeni hat açılışlarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Mayısta Nevşehir ve Aksaray hat açılışlarını yapan Kamil Koç, haziranda da Adana, Kayseri, Sivas, Amasya, Tokat, Kırşehir, Yozgat, Antakya, İskenderun, Osmaniye, Mersin ve Niğde'nin açılışlannı gerçekleştirdi. Yeni hat açılışı yaptığı illerden başta İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara ve Antalya olmak üzere birçok ile sefer düzenlemeye başlayan Kamil Koç, ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü. Kamil Koç yeni açılışı yapılan illerle birlikte istihdama da önemli oranda katkı yaptı. 

Toplam 13 yeni ile sefer düzenlemeye başlayan Kamil Koç, 1.200 kişilik yeni istihdam yaratmış oldu. Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan "Bu yılki hedefimiz ise geçtiğimiz yıla göre daha büyük. Yıl sonunda yeni açılan hatların da vereceği güçle 17.4 milyonluk bir yolcu...