03 / 05 / 2024

Kamil Kuloğlu

Kamil Kuloğlu

Peren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamil Kuloğlu, İsmail Öner tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Milangaz Caddesi'nde kuruldu.

Kuloğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuloğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuloğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Çankaya'daki bağ evi için kamulaştırma talebi!

Çankaya-Kuloğlu Sokak’taki tarihi bağ evinin son hali yürek burkuyor. 2017'de çıkan yangın nedeniyle ayakta duramayan bağ evi kimsesizler tarafından mesken edildi. Bağ evi için kamulaştırılma talep edildi. 

Kuloğlu Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuloğlu Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Kuloğlu Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuloğlu Gayrimenkul Şubesi Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Şendur tarafından açıldı.

Hayyap Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayyap Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kuloğlu ve Sevil Kırcalı tarafından kuruldu.

Erzurum Yakutiye'de yenileme alanı belirlendi!

Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Camiikebir, Caferiye, İbrahimpaşa ve Kuloğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan alanın yenileme alanı olarak belirlendi. 

Trabzon'da öncelik imar!

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Hasan Kamil Velioğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Muzaffer Aydın’la imar planı hakkında konuştu. Velioğlu, “Kentin imarında uzun vadeli planlamalar yapmalıyız'' dedi.

Terme'ye 15 milyon liralık alt yapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapısına neşter vurduklarını ve 3,5 yıl içinde 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi bugün Beyoğlu’nda 6 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Samsun'da altyapı sorunları çözülüyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, ilçelerin alt yapı sorunlarını çözeceklerini açıkladı.

Çarşamba ve Terme'ye 11.5 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Çarşamba ve Terme ilçesinin 2016 yılı alt yapı çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Ekşioğlu Rtm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Rtm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Süleyman Kamil Altunışık, Nihat Ekşi ve Tuncay Coşkun ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Samsun'a 5,2 milyonluk yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Çarşamba, Terme, Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerindeki içme suyu sorununu çözeceklerini söyledi.

Kamil Kuloğlu Haberi

Kamil Kuloğlu

Peren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamil Kuloğlu, İsmail Öner tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Peren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 

Peren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres. Kartal, Esentepe Mahallesi, Milangaz Caddesi, Monumento No:75A...