06 / 05 / 2024

Kamil Yanıkömeroğlu rönesans

Kamil Yanıkömeroğlu rönesans

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu tutuklandı.

Rönesans Rezidansın yıkılma nedeni ortaya çıktı! Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek anlattı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da bulunan 240 daireli Rönesans Rezidans bilindiği üzere yerle bir olmuştu. İşte Rönesans Rezidansın neden yıkıldığına dair detaylar!

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağına kırmızı bülten ve iade talebi! 

Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten ve iade talebi Adalet Bakanlığına gitti. İşte ayrıntılar...

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi tutuklandı!

Hatay depreminde yıkılan Rönesans Rezidans müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Bakan Derya Yanık açıkladı: Destek ödemeleri artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, engelli ve yaşlı aylıkları, evde bakım yardımı ve çocuklar için yapılan SED ödemelerinin, uygulanan yükselişle hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını belirtti. 

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Moskova Sheremetyevo Havalimanı’na Rönesans İnşaat imzası!

Moskova Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı B ve C terminallerinin yapımını üstlenen Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı olan Sheremetyevo’nun 1 No’lu pistini 10 ay gibi rekor bir zamanda yeniledi.

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Kamil Yanıkömeroğlu rönesans Haberi

Kamil Yanıkömeroğlu rönesans

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Kamil Yanıkömeroğlu, 1988 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu. Kamil Yanıkömeroğlu bugün, Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili.


2003’ten beri firmanın gayrimenkul geliştirme grup başkanı olan Kamil Yanıkömeroğlu, 1990 yılında yine aynı üniversitede lisans üstü programını tamamladı.


Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Yanıkömeroğlu, iş hayatına 1988 yılında başladı. 


Kamil Yanıkömeroğlu, sırasıyla; 

1988-1989 yıllarında Başkanlar Endüstriyel Tesisler A.Ş.'de Şantiye Müdürü, 

1989-1993 yılları arasında Setan Mühendislik ve Gibbs Ortak Girişimi'nde Proje Müdürü, 

1993-1994 yıllarında BHIC'te Proje Müdür Yardımcısı, 

1994-1996 yılları arasında Vera Mühendislik A.Ş.'de şirket ortağı; 

1996-2003 yıllarında Tepe İnşaat'ta Alışveriş Merkezleri Genel Koordinatörü olarak görev yapmıştır. 


2003 yılında Rönesans Grubu'na katılan Kamil Yanıkömeroğlu 2003'ten bu yana Rönesans Holding A.Ş. Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanlığı görevini yürütmektedir.




Rönesans Holding Küçükyalı...