26 / 05 / 2024

Kamu Kampüsü

Kamu Kampüsü

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kamu Kampüsü” yapmayı planladıkları eski havaalanıyla ilgili Türk Silahlı Kuvvetleri ile yaptıkları görüşmenin olumlu sonuçlandığını söyledi..

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Samsun'a yeni sağlık kampüsü geliyor!

Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç, Samsun'a şehir hastanesinden daha büyük sağlık kampüsünün yapılacağını müjdeledi.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'ne 780 milyon avroluk yatırım!

Sağlık Bakanlığı'nın kamu özel ortaklığıyla kente kuracağı 7 hastanenin birleşiminden oluşan Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, 780 milyon avroluk yatırım bedeliyle Cumhuriyet tarihinde kente yapılan en büyük sağlık yatırımı olacak.

Erzurum Sağlık Kampüsü 29 Ekim 2017'de açılacak!

Kış sebebiyle inşaatın durduğu Sağlık Kampüsü Projesi'yle ilgili bilgi veren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, 29 Ekim 2017'de açılması planlanan hastane için hastane yöneticilerinden oluşan bir heyet kurduklarını söyledi.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü 2016 Ağustos'ta açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kamu-Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Samsun eski havaalanı arsasına Kamu Kampüsü inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kamu Kampüsü” yapmayı planladıkları eski havaalanıyla ilgili Türk Silahlı Kuvvetleri ile yaptıkları görüşmenin olumlu sonuçlandığını söyledi..

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü 420 milyon Euro'luk yatırım!

Kamu özel ortaklığı modeliyle yapımı süren 1583 yataklı “Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü” projesinin finansmanında YDA Group; yerli ve yabancı bankalarla anlaşma sağladı.Hastanenin alanı toplam 600 bin metrekare.

Entegre Sağlık Kampüsü yabancı sermaye ile inşa ediliyor!

Yabancı sermaye sağlık sektöründe de iyice hissedilmeye başlandı. Rönesans Holding’in Adana’da Kamu Özel Ortaklığı ile yapacağı 1550 yataktan oluşacak Entegre Sağlık Kampüsü yabancı bankaların sağladığı krediyle inşa edilecek.

Mersin Entegre Sağlık Kampüsü için 272 milyon euroluk kredi sözleşmesi imzalandı!

DİA Holding tarafından Türkiye'nin kamu özel işbirliği anlaşması ile hayata geçirilecek ilk projesi olan Mersin Entegre Sağlık Kampüsü'nün proje finansmanı için 272 milyon euroluk kredi sözleşmesi imzalandı.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne 315 Milyon Euro kredi verilecek!

Kamu Özel Ortaklığı modeliyle yapımı süren 1583 yataklı “Kayseri Entegre sağlık Kampüsü” projesinin finansmanında YDA Group; yerli ve yabancı bankalarla anlaşma sağladı. Şehir hastaneleri arasında finansmanında anlaşma sağlanan ilk proje.

YDA Grup Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü için anlaşma sağladı!

Kamu Özel Ortaklığı modeliyle yapımı süren 1583 yataklı “ Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü ” projesinin finansmanında YDA Group; yerli ve de yabancı bankalarla anlaşma sağladı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü için halk toplantısı 17 Haziran'da!

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından yapılacak olan Adana Entegre Sağlık Kampüsü projesi için halkın katılım toplantısı 17 Haziran'da yapılıyor...

Kamu Kampüsü Haberi

Kamu Kampüsü

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kamu Kampüsü” yapmayı planladıkları eski havaalanıyla ilgili Türk Silahlı Kuvvetleri ile yaptıkları görüşmenin olumlu sonuçlandığını söyledi.

AK Parti Meclis Grubu olağanüstü toplantısı Sheraton Otel’de gerçekleştirildi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın başkanlık ettiği toplantıya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Açıcı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, ilçe belediye başkanları ve AK Parti Meclis üyeleri katıldı.


Meclis üyelerine hitap eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri yetkilileri ile uzun görüşmeler sonunda bir protokol yaptıklarını belirterek, “Eski havaalanı yanı TOKİ konutlarının hemen altındaki yaklaşık 200 küsür dönümlük alanın bir kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesi konusunda sona gelindi. Meclisimiz onaylarsa burası bize...