14 / 05 / 2024

Kamunun elinde kaç lojman

Kamunun elinde kaç lojman

Başbakan Davutoğlu’nun ‘Sürdürülebilir ve ahlaki bir durum değil, dökümü yapılsın’ talimatının nedeni işte bu saltanat: Kamunun elinde 248 bin 956 lojman ve sosyal tesis ile 15 bin adedi kiralık olmak üzere 106 bin taşıt bulunuyor.

Altın yükseliyor! Elinde 1 gramı bile olanlar aman dikkat! Çeyrek altın bugün kaç TL? 22 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın aşıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 22 Aralık 2023 Cuma altın fiyatları.

1 dolar 60 TL! Elinde doları olanları buz kestiren rakam geldi! 29 Ekim 2023 1 dolar kaç TL? 

Dolar kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki dolar yükselecek mi? Dolar ne kadar olacak? İşte 29 Ekim 2023 1 dolar kaç TL?

O marketten tuvalet kağıdında bomba indirim: 44 TL'ye kapanın elinde kalıyor!

Bomba bir indirim haberiyle karşınızdayız: Tuvalet kağıdı indirimi! 8'li tuvalet kağıdı artık sadece 44 TL. Acele edenler bu indirimden yararlanabilirler.

Euro haftaya hareketli başladı! Elinde euro olanlar baksın! İşte güncel euro alış satış fiyatı

Haftanın ilk işlem gününde döviz kurları yukarı yönlü hareket ediyor. Euro güne hareketli başlarken elinde euro olanlar ve euro alıp bozdurmak isteyenler güncel euro kurunu araştırıyor. Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? İşte güncel euro alış satış fiyatı...

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir nefes aldı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatlarında ibreler nihayet yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselirken yatırımcılar derin bir nefes aldı. Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Elinde evucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

1 euro ne kadar? Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro/TL bugün kaç lira oldu? 3 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Euro/TL kurunda son durum merak edilyor. Yatırımcılar ''1 euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro/TL kuru bugün kaç TL?'' sorularının yanutlarını araştırıyor. Elinde euro olanlar hemen baksın! 3 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler artmaya devam ederken dolar/TL yukarı bugün yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı! Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira?

1 Euro bugün kaç lira oldu? Elinde Euro olanlar hemen baksın! 2 Nisan 2023 Euro kurunda son dakika! 

Geçtiğimiz iki senedir sık sık kırdığı rekorlarla gündem olan euro/TL kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Peki 1 Euro bugün kaç lira oldu? Euro/TL'de son durum ne? İşte 2 Nisan 2023 Euro kuru...

Doların rotası belli oldu! Öyle bir açıklama geldi ki... Görenlerin uykusu kaçacak! Elinde doları olanlar çabuk baksın

Dolar ne olacak? sorusu üzerine ekonomistlerden açıklama geldi. Doların rotası resmen belli oldu! Öyle bir açıklama geldi ki... Görenlerin uykusu kaçacak! Elinde doları olanlar çabuk baksın.

Dolar resmen tarihi zirveye koşuyor! Elinde dolar olanlar hemen baksın!

Dolar haftanın ikinci işlem gününde resmen tarihi zirveye koşuyor. Peki dolar/TL ne kadar oldu? 14 Şubat Salı dolar/TL kaç lira? Elinde dolar olanlar hemen baksın

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! 1 asgari ücret  kaç dolar oldu? Elinde doları olanlar hemen baksın!

Milyonlarca kişinin beklediği 2023 asgari ücret belli oldu. Yeni asgari  ücretin belli olması ile yatırımcılar 1 asgari ücret kaç dolar oldu? 1 dolar ne kadar olacak? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. Elinde doları olanlar hemen baksın!

Elinde dolar olanlar hemen baksın! Dolar 4 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Treni kaçırmayın!

ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrasında düşmeye başlayan dolar kuru milyonlarca yatırımcının odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?!! sorusununm yanıtı ünlü ekonomistten geldi. Doların 4 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Treni kaçırmayın!

Altın fiyatları resmen tsunami gibi kasıp kavurdu! Elinde 1 gram bile altını olan acil bakın! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları rekor yükselişe geçerek resmen tsunami gibi kasıp kavurdu! Dün gram altın 1,104 liraya kadar yükseldi. Bugün gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları kaç lira? Elinde 1 gram bile altını olan acil bakın! 14 Aralık 2022 güncel altın fiyatları...

Kamunun elinde kaç lojman Haberi

Kamunun elinde kaç lojman

Başbakan Ahmet Davutoğlu önceki gün devlette haksızlık yaratan bir yapı olduğunu savunarak, “Eğer bir milletin üreten, vergi ödeyen kesimi bazı imkanlara sahip değilse, bürokrasi ya da devlet yönetenler bu imkanlara sahipse, bu da sürdürülebilir ve ahlaki bir durum değil. Devletin elindeki sosyal tesisler, lojmanlar, konutlar, bina ve taşıtlarla ilgili kapsamlı bir envanter çalışması talimatı verdim” dedi. Davutoğlu’nun yaptığı sunumun ardından kamudaki lojman, sosyal tesis ve taşıt saltanatı yeniden gündeme geldi.  Kamuda toplam 248 bin 956 lojman ve sosyal tesis, 91 bin 286 adet de taşıt bulunuyor. Kamuda sosyal tesisler, lojmanlarla ilgili yıllardır satış planları ortaya konuluyor, ancak bir türlü istenen satış yapılamıyor. Kamuda taşıt alımına yönelik geçmiş yıllarda çeşitli sınırlamalar getirilince bu sefer taşıt kiralama yöntemi devreye girdi. 15...