02 / 05 / 2024

Kanal Ankara ihalesi ne zaman

Kanal Ankara ihalesi ne zaman

Ankara halkının merakla beklediği ve 3 milyon metrekarelik alanı kaplayan Kanal Ankara projesinin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak...

Kanal Ankara'nın proje çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna başkent projeleriyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. Tuna, Kanal Ankara'nın proje aşamasının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 147:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Beypazarı 2. Etap ihalesi bugün!

Ankara İli, Beypazarı İlçesi, 2. Etap 412 Adet Konut ve 12 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 668 konut ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 2. Etap 668 Adet Konut , 6 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Sincan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara ili Sincan ilçesi Sincan Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Ankara Çankaya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Erzurum Mahallesi Cebeci Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ankara YHT Garı ihalesi meclis gündeminde!

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı ihalesi ve firmaya verilen yolcu garantisi nedeniyle yapılan ödeme meclis gündemine taşındı. CHP'li Yılmazkaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan ve 52 bin metrekare alandainşa edilecek olan Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

Ankara Çubuk Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara İli, Çubuk İlçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Ankara Akyurt Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de bulunacağı 129 bin 688 metrekare alanda hayata geçirilecek olan Ankara Akyurt Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

Kanal Ankara ihalesi ne zaman Haberi

Kanal Ankara ihalesi ne zaman

Aşağı İmrahor, Orta İmrahor, Yukarı İmrahor, Yakupabdal, Yeşilkent, Karataş ve Boztepe mahalleleri sınırlarından geçen ve yaklaşık 3 milyon metrekarelik alanı kaplayan Kanal Ankara projesinin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak. Projenin ilk etabı için önümüzdeki günlerde TOKİ tarafından ihaleye çıkılacak.

Kanal Ankara'nın ihalesi Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda iptal edilmişti. Daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na devredilen proje Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Gölbaşı'na yapılacak olan Millet Bahçesi'yle birleştirilecek.

ETAP ETAP YÜRÜTÜLECEK

Ankara'nın 8 mahallesinin içerisinden geçecek olan ve bu nedenle proje başlamadığı için imarlı arazilerine altyapı problemi nedeniyle binalarını yapamayan vatandaşların umutlu bekleyişi geçtiğimiz günlerde SABAH Ankara tarafından gündeme getirilmişti. TOKİ'nin, Kanal Ankara ile ilgili önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağı öğrenildi. Projeyi etap etap yürütecek olan TOKİ, Kanal Ankara'nın ilk etabını ihale edecek.

KANAL...