29 / 04 / 2024

kanal ankara ihalesini kim aldı

kanal ankara ihalesini kim aldı

Kanal Ankara Projesi'nin ihalesi yapıldı. İhaleyi 89 milyon lirayla İncekaya İnşaat ve Enam İnşaat Ortaklığı kazandı.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

Ankara Sincan’a TOKİ müjdesi! Tam 393 konut!

Dar gelirli kişiler için 250 bin yeni konut inşa müjdesi veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Projesi’nin ihalesini yarın saat 15.00'te gerçekleştirecek...

TOKİ'den Ankara 565 ucuz ve yeni konut geliyor! Başkentlilere son dakika müjdesi!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesinin ihalesini 14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Ankara'ya 635 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Ankara'nın o ilçesine 488 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Sincan projesinin ihalesini yarın gerçekleştiriyor. 

Ankara'da 1 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 7 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 7 adet gayrimenkulun satış ihalesini Resmi Gazete'de yayımladı. ihale 13 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara projesinde tarih belli oldu! O ilçeye tam 565 ucuz konut geliyor! Hemen bir göz atın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Ankara projesinin ihalesini 14 Ekim 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 13 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. Büyükşehir Belediyesi 11 Ağustos 2022 tarihinde 13 adet taşınmazın ihalesini gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den son dakika müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Etimesgut projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Projede toplam 119 konut yer alacak.

TOKİ'den Ankara Etimesgut'a 119 yeni lojman!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Keçiören Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

kanal ankara ihalesini kim aldı Haberi

kanal ankara ihalesini kim aldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in "Kanal Ankara Projesi"nin altyapı ihalesi yapıldı. 4 firmanın katıldığı ihalede en düşük teklifi İncekaya İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti ve ENAM İnş. Taah. Gıda San. Tic. AŞ iş ortaklığı verdi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Fen İşleri Daire Başkanlığı İhale Komisyonu Başkanlığınca dün Büyükşehir Belediyesinde yapılan ihale için 16 firma dosya aldı ve 3’ü konsorsiyum şeklinde olmak üzere 4 firma teklif verdi. 

Yaklaşık 125 milyon TL maliyetle çıkılan açık ihalede en düşük teklifi, 89 milyon lirayla İncekaya İnşaat ve Enam İnşaat Ortaklığı’nın verdiği öğrenildi. 

İhaleye katılan firmalar;

İncekaya İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti ve ENAM İnş. Taah. Gıda San. Tic. AŞ iş ortaklığı, İşkaya İnş. San. ve Tic. AŞ, TEB Enerji AŞ ve Caba İnş. Enerji Turizm San. ve...