29 / 04 / 2024

kanalistanbul güzergah açıklama

kanalistanbul güzergah açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kanal İstanbul'un güzergahıyla ilgili çalışmaları olmadığını söyledi...

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddialarına hükümetten flaş açıklama geldi!

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, hükümetten konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, yaptığı açıklamada bu iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Gram altına yasak mı geliyor? Kuyumculara gizli bir yazı gönderildi, İslam Memiş'ten şok açıklama geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kuyumculara gönderilen 22 ayar 1 gramlık fiziki altınların üretiminin yasaklandığı ile ilgili mesajlarla ilgili açıklama yaptı. İşte İslam Memiş'in konu ile ilgili o açıklaması...

2024 asgari ücreti ne zaman açıklanacak? Beklenen açıklama yapıldı mı?

Ülkemizde milyonların merakla beklediği 2024 senesi asgari ücretinin ne zaman açıklanacağı belli olduğu kaydedildi. Buna göre açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanacağını belirtti. İşte haberin detayları...

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama geldi. Görür, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak, Cumhuriyet'ten çok şey beklediklerini en önemlisinin de ''Deprem dirençli Türkiye'' olduğunu açıkladı.

İzmir’deki depremin ardından Naci Görür'den kritik açıklama!

İzmir'de dün gece meydana gelen depreme ilişkin Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaptı. İşte detaylar...

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

Böyle kredi Türkiye tarihinde görülmedi! İş Bankası'ndan flaş açıklama

İş Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlara yönelik flaş bir açıklama geldi. Böyle kredi Türkiye tarihinde bile görülmedi. Kredinin detayları meraklandırdı.

Malatya depremleri sonrası Naci Görür'den korkutan açıklama: "Bendeki haritada bu depremlerin..."

Malatya sallanmaya devam ediyor! Peş peşe meydana gelen depremlerin ardından Naci Görür'den bir açıklama daha geldi. İşte detaylar...

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Doların güzergahı belli oldu! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi! 

Amerika Merkez Bankası Fed faiz kararı için geri sayım başladı. Geçen ay faizi 5,25'te sabit tutan Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi. Doların güzergahı belli oldu. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı 26 Temmuz günü açıklayanacak. Piyasalardaki meraklı bekleyiş devam ederken Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi. Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! 

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

kanalistanbul güzergah açıklama Haberi

kanalistanbul güzergah açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kanal İstanbul'un güzergahıyla ilgili çalışmalarının bulunmadığını bildirdi.


Bakanlıktan yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında ve internet medyasında "Kanal İstanbul'un  Son Güzergahı" başlığıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığına atfen haberler ve haritaların yer aldığı belirtildi.


Açıklamada, Bakanlığın Kanal İstanbul'un güzergahıyla ilgili herhangi bir çalışmasının bulunmadığı...