13 / 05 / 2024

kanarya mahallesi konut projeleri

kanarya mahallesi konut projeleri

Kanal İstanbul projesinin geçeceği güzergahla ilgili önceden duyum aldığını açıklanan müteahhit Ali İhsan Koç,emlak piyasası durgun olduğu için daha konut satamamış.

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi arsa ihalesi 29 Haziran'da! Yatırımcılar dikkat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ümraniye İnkılap Mahallesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini 29 Haziran tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Kanarya Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için geri sayım başladı!

KİPTAŞ Küçükçekmece'de hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Kurum, halk sahipleri ile bir araya geldi. 

TOKİ Manisa Sarıağa Mahallesi 53 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç Sarıağa Mahallesi'nde 53 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 14 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini 14 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

KİPTAŞ Kanarya Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor!

KİPTAŞ tarafından Küçükçekmece'nin Kanarya Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Kentsel dönüşüm projesi için bugün protokol imzaları atıldı.

Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilecek!

Ürdün Dışişleri Bakanlığı, Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilmesini öngören anlaşmanın yapıldığını dile getirdi. 

TOKİ Hakkari Gazi Mahallesi 297 konut ihalesi bugün!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Mersin Çay Mahallesi'nde toplu konut inşa ediyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı, Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Bu çalışmalar kapsamında TOKİ mahallede toplu konut inşa edecek. 

TOKİ Adıyaman Petrol Mahallesi 377 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi'nde 281 konut dönüşecek!

TOKİ, Zeytinburnu Telsiz Mahallesi’nde inşa edilecek 281 konut ve 97 adet dükkânlı kentsel dönüşüm projesi için ihale sürecini başlattı. Buna göre söz konusu mahallenin dönüşüm ihalesi 3 Mart 2021'de yapılacak. 

TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 3.Etap 209 konut ihalesi yarın!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

kanarya mahallesi konut projeleri Haberi

kanarya mahallesi konut projeleri


Kanal İstanbul projesinin geçeceği güzergahla ilgili önceden duyum aldığını açıklanan müteahhit Ali İhsan Koç tam dört yıl sonra halkı çıktı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Kanal İstanbul Koç'un yeni projesinin önünden geçecek ama emlak piyasası durgun olduğu için daha konut satamamış.

Daha Kanal İstanbul projesi belli olmadan bundan tam 4 sene önce proje güzergahına 130 dairelik inşaat projesine başlayan müteahhit Ali İhsan Koç gündem olmuştu. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan bugün projenin güzergahını resmen açıkladı. Bununla birlikte Koç’un projesinin bulunduğu Kanarya Mahallesi de Kanal İstanbul manzarasına sahip oldu.

Sozcu.com.tr’ye açıklamalar yapan Koç yaptığı ticari hamlenin aldığı bazı duyumlar sonucu olduğunu söyledi.


Koç konuyla ilgili olarak, “Proje tamamlandı. Bir tek camları kaldı o da takılacak” diye konuştu. Emlak piyasasının durgun olmasından...