15 / 05 / 2024

Kandilli İskele Meydanı otopark

Kandilli İskele Meydanı otopark

Tarihi alan özelliği taşıyan Kandilli İskele Meydanı'na yapılan otopark, gelen şikayetler üzerine artık kullanılmıyor...

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletme kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletmenin kaldırılması çalışmasına başladı.

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaftan işletmelerinin kaldırılması kararına tepki!

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaf, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmelerinin kaldırılması kararına tepki verdi.

Veysel Eroğlu: Sinop'ta bin 250 tesis yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bazı tesislerin temel atma ve açılış törenlerine katılmak üzere Sinop'a geldi. Eroğlu, İskele Meydanı'nda düzenlenen bazı tesislerin temel atma ve açılış törenine katıldı.

Darıca Belediye Meclisi'nde kışla arazisi konuşuldu!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak TOKİ ile adlandıran Darıca askeri kışlasının İskele meydanın tarafında olan askeri alana Belediye, Kaymakamlık Emniyet Müdürlüğü gibi kamu kurumu binalarının yapılmasını istediklerini söyledi.

Çanakkale Konut Günleri yarın başlıyor!

Çanakkale Müteahhitler Birliği'nin 13-19 Mayıs tarihlerinde İskele Meydanında düzenleyeceği Çanakkale Konut Günleri kapsamında katılımcı firmalar ardı ardına indirime gitti. Bazı firmaların yapacağı indirimler 15 bin TL'ye kadar ulaşıyor.

Çanakkale Konut Günleri ne zaman?

Çanakkale Müteahhitler Birliği, konut alanında bir ilke imza atarak Çanakkale Konut Günleri’ni düzenleyecek. İskele Meydan’ında yapılacak Konut Günleri’nde yer almak için çok sayıda firma yarışa giriyor..

Çanakkale Konut Günleri 13-19 Mayıs'ta!

Çanakkale Müteahhitler Birliği, konut alanında bir ilke imza atarak Çanakkale Konut Günleri'ni düzenleyecek. İskele Meydan'ında yapılacak Konut Günleri'ne katılan firmalar Konut Günleri'ne özel indirimler yapacak.

Çanakkale Konut Günleri 13-19 Mayıs'ta düzenlenecek!

Çanakkale Müteahhitler Birliği, konut alanında bir ilke imza atarak Çanakkale Konut Günleri’ni düzenleyecek. İskele Meydan’ında yapılacak Konut Günleri’nde yer almak için çok sayıda firma yarışa girdi. Firmalar Konut Günleri’ne özel indirimler yapacak.

Mudanya'da Kentsel Tasarım Projesi için sahil şeridi kapatıldı!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İskele Meydanı ile Mütareke Müzesi arasındaki bölümün tel örgülerle çevrilmesiyle ilgili vatandaşlardan gelen şikayet ve eleştiriler üzerine, açıklama yapma gereği duyduklarını, Mudanya Sahil Projesi'nin Büyükşeh

1977 yılında Halil Paşa Yalısı tamamen yanmış!

1977 yılında, Beylerbeyi semti büyük bir tehlike geçirmiş. İskele Meydanı'ndaki Avukat Hayrettin Bey'in yalısı ve Halil Paşa Yalısı, tüp patlaması sonucu çıkan yangında tamamen yanarak enkaz haline gelmiş.

Haliç Feneri İskele Meydanı 1931 yılında gazino yapılmak üzere satılmış!

1931 yılında Maliye Bakanlığı Haliç Feneri'ndeki İskele Meydanı'nı gazino yapmak üzere sekiz taksitle satmış. Belediye bu duruma itiraz ederek dava açmış. Mahkeme meydanın halka ait olduğu kararını vermiş.

Gemlik'te yıkılmak üzere olan tarihi bina tehlike saçıyor!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, İskele Meydanı'nda bir bankanın yanında bulunan tarihi bina kendiliğinden yıkılmaya başladı. Virane halindeki tarihi binanın sabah saatlerinde balkon bölümünden caddeye tuğlalar düştü...

Sinop Belediye Başkanı Ergül, dolgu alanını inceledi!

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, yapımı devam eden sahil dolgu alanında incelemelerde bulundu. İskele Meydanı ve kütüphane arasına sıkışan rekreasyon alanını taş ocağı mevkisine kadar taşıyacak dolgu sahasında çaılşmalar devam ediyor...

Kandilli İskele Meydanı otopark Haberi

Kandilli İskele Meydanı otopark
İSPARK tarafından otoparka dönüştürülen Kandilli İskele Meydanı hakkındaki şikayetler üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı İstanbul 2 numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu iskelenin otopark olarak kullanımının durdurulmasına karar...