15 / 05 / 2024

Kandıra Cezaevi içme suyu

Kandıra Cezaevi içme suyu

DSİ, 67 yerleşim alanı, 1748 hektar alanının sulama ihtiyacını karşılayacak Akmeşe barajı için start verdi, barajın avam projelerinin yapılması için Büyükşehir Meclisi bu ay baraj sınırlarının imar planına işlenmesi için karar alacak.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

İzmit Kandıra için acele kamulaştırma kararı!

İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Kocaeli Kandıra ilçesinin Akdurak Mahallesi’nde hayata geçirilen yeni hizmet binasında katların yükseldiği gözle görünür hale geldi.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına devam ediyor.

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Kocaeli Kandıra'da 2 bin 150 kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan İmar Barışı düzenlemesinde başvurular yıl sonunda sona eriyor. Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde imar barışına 2 bin 150 kişinin başvuru yaptığı açıklandı.

Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu için toplantı yapılacak!

KGM 1. Bölge Müdürlüğü tarafından, Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu yapılması planlanıyor. Projenin 5 yıl içinde tamamlanması öngörülüyor..

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Kandıra projesindeki daireler için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Kandıra Cezaevi içme suyu Haberi

Kandıra Cezaevi içme suyu

DSİ, cezaevi, 67 yerleşim alanı ve 1.748 hektar alanının sulama ihtiyacını karşılayacak Akmeşe Barajı için start verdi 


SULAMA BARAJI 


Akçeşme'de yaptırılması planlanan sulama barajı, İSU'nun girişimleriyle hem sulama hem de içme suyu barajı olarak inşa edilecek. 7 milyon 188 bin metreküp içme suyu 3 milyon 100 bin metreküp sulama suyu kapasiteli barajın projelendirme çalışmaları için Büyükşehir Belediyesi perşembe günü meclis kararıyla barajın sınırlarının nazım imar planına uygulanması sağlanacak. 


CEZAEVİNE SU 


Akmeşe'de yapüacak baraj ile Kartepe Eşme'den Uzuntarla'ya İzmit Köyleri, Kandıra'nm Adapazarı'na yakın köylerine kadar temiz içme suyu verilecek. Ayrıca Kandıra Cezaevi'ne temiz içme suyu ihtiyacı da Akmeşe Baraj ı'ndan sağlanacak. Yapılacak baraj ile birlikte toplam 67 yerleşim merkezinin içme suyu ihtiyacı karşüanacak.


DSİ, 67 yerleşim alanı, 1748 hektar alanının sulama ihtiyacını karşılayacak Akmeşe barajı...