10 / 05 / 2024

Kandıra Kışla Deresi

Kandıra Kışla Deresi

Yaklaşık 50 yıldır her sağanak yağışta sel felaketine neden olan Kışla Deresi’nde, Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi desteğiyle ıslah çalışmaları başladı.

Avrupa Merkez Bankası beklentilerin aksine sıkılaşmaya ara vermedi!

Piyasada bazı analistlerin sıkılaşmaya ara vereceği yönündeki tahminlerine rağmen Avrupa Merkez Bankası (ECB) enflasyonla mücadele etmek için Eylül toplantısını pas geçmedi. Banka sıkılaşma politikaları doğrultusunda birbirini izleyen 10. faiz artışını gerçekleştirdi.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!

​​​​​​​Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 10 yıl kadar erteleten binanın yıkımına başlandı.

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Kandıra'daki hayalet evin yıkılması bekleniyor!

Kocaeli'nin Kandıra Orhan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan hayalet ev aileleri korkutuyor. Sahipsiz bırakılan evin bir an önce yıkılması bekleniyor.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına devam ediyor.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra yeni belediye binasında hummalı çalışma!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra yeni belediye binasının inşaatına son sürat devam ediyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun zemin katını tamamladı.

Kandıra Kışla Deresi Haberi

Kandıra Kışla Deresi

Yaklaşık 50 yıldır her sağanak yağışta sel felaketine neden olan Kışla Deresi’nde, Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi desteğiyle ıslah çalışmaları başladı


Kandıra Akdurak Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde bulunan Kışla Deresi, yaklaşık 50 yıldır her yağmur yağdığında taşar, bölge sakinleri mağduriyet yaşardı. Taşan dere sularının kapladığı Kışla Köprü’sünü kullanarak evlerine gitmek isteyen vatandaşlar da ulaşım kapandığı için yolda mağdur olur,  traktörlerin devreye girmesiyle vatandaşların genel ihtiyaçları görülmeye çalışılırdı. Her sağanak yağışta yaşanan bu sel felaketi bölge sakinlerinin uzun yıllar kâbusu haline gelmişti. 


YOL YAPILACAK

Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi duruma el atarak, 3-4 kilometrelik Kışla Deresi’nde ıslah çalışmalarına başladı. Akdurak Mahalle Muhtarı Cüneyt Özcan da çalışmaları yakından takip etti. Özcan, derenin ıslah çalışmalarının tamamlanmasının ardından Yulaflı Köprüsü ile Akbal Köprüsü arasındaki yolun yapımına başlanacağını müjdeledi....