19 / 07 / 2024

Kandıra yeni yapılan yollar

Kandıra yeni yapılan yollar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından 2015 yılı içerisinde Kandıra köylerinde rahat ve konforlu ulaşım için yollar yenilendi. Bozulan yolların tekrar üst yapı düzenlemesini tamamlandı.

Ankara'da yeni yapılan bir bina 'yok artık' dedirtti! Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden Ankara'da yeni yapılan bir binanın fotoğrafını paylaşarak 'Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?' yorumunda bulundu.

1941'de kiralar hakkında yeni karar! Yeni yapılan konutlar için kira düzenlemesi!

1941 yılında yeni yapılmış veya tadilattan geçen konutların kiraları için yeni bir düzenlemenin yapılması kararlaştırılmış.

Kentsel dönüşümde yapılan yeni binalar da depreme dayanıksız çıktı! 

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine yapılan yeni yapı, inşaat halindeyken hak sahiplerinin şikayeti üzerine yapılan incelemeler sonucu depreme dayanıksız olduğu tespit edildi.

1935'te İstanbul'da yeni yapılan binaların çatlaması belediyeyi harekete geçirmiş! Nedeni inşaat kalfaları...

1935 yılında, İstanbul'da son 6 ayda yapılan tüm yeni binalarda çatlaklar tespit edilmiş. Belediye harekete geçerken söz konusu durumun inşaat kalfaları yüzünden olduğu ortaya çıkmış. İşte ayrıntılar...

Deprem gerçeği unutuldu! İBB’ye yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra İstanbullular büyük korku yaşamış, olası Marmara depremi için de harekete geçmişti. Verilen detaylara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz hızlı tarama testlerine günde yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü...

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır?

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır? tapuya dair sorulan soruların başında gelmektedir. İşte merak edilen detaylar!

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Yeni yapılan binalar için büyük değişiklik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle yeni yapılacak olan binalarda "yağmur suyu toplama sistemi" kurulması zorunluluğu getirildi. 

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Yeni Zelanda'daki 12 konteynerden yapılan ev dikkat çekiyor!

Yeni Zelanda'nın Waikato bölgesinde geniş bir arazide yapılan konteyner ev, alışılmışın dışındaki tasarımıyla dikkat çekiyor. 12 adet konteynerin birleşiminden inşa edilen evde 6 adet yatak odası ve havuz yer alıyor. 

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni havalimanı metrosu yanıtı: Doğru yapılanı alkışlarız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  yeni havalimanı metrosuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Doğru yapılanı alkışlarız" dedi.

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

Kandıra yeni yapılan yollar Haberi

Kandıra yeni yapılan yollar


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından 2015 yılı içerisinde Kandıra köylerinde rahat ve konforlu ulaşım için yollar yenilendi. Bozulan yolların tekrar üst yapı düzenlemesini tamamlandı. Yapılan çalışma ile köyler 60 kilometre beton yol ile birbirine bağlandı. Yolların bir kısmında ise 14 kilometrelik asfalt yol çalışması yapıldı.



53 BİN METREKÜP BETON


Kandıra köylerinde yıl içinde yapılan beton yol çalışmalarında toplam 53 bin metreküp beton yol çalışması gerçekleştirildi. 14 kilometrelik yol bölümünde de 32 bin ton asfalt malzeme serildi. Yenilenen yollarda 34 bin metreküp alt temel malzemesi kullanıldı.



Kocaeli Büyükşehir...