15 / 05 / 2024

Kanlıçay zemin sağlamlaştırma

Kanlıçay zemin sağlamlaştırma

Karapürçek Kanlıçay bölgesinde başlatılan zemin sağlamlaştırma çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Doğal afetler, Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikli mesele olarak her daim masamızdadır" dedi

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Kastamonu Bozkurt ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili, Bozkurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Trabzon Ortahisar için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kastamonu ve Sinop için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ve Sinop illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Antalya Gündoğmuş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Beyşehir Millet Bahçesi için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Beyşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

4 il için kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı!

Elazığ, Erzurum, Malatya ve Tunceli illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Mersin Akdeniz için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Akdeniz Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin ili Akdeniz ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hatay için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Hatay Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Osmangazi için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Osmangazi ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ardahan Posof için acele kamulaştırma kararı!

Ardahan ili, Posof ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Posof Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Erenler için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili, Erenler ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kanlıçay zemin sağlamlaştırma Haberi

Kanlıçay zemin sağlamlaştırma


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karapürçek Kanlıçay Mahallesi’nde heyelan riskine karşı iyileştirme çalışması başlattı. Beraberinde SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ile bölgede incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, olası afetlere karşı önlemlerin kararlılıkla alınmaya devam ettiğini vurguladı.


Hemşerilerimizin Yanındayız

Toçoğlu, şunları söyledi; “Karapürçek geçtiğimiz dönemlerde oldukça ciddi sel felaketleri ile karşılaştı. Maddi zararlar yaşandı. Büyükşehir Belediyesi olarak bölgede selin izlerini kısa süre içerisinde silmiştik. Selden zarar gören güzergah ve köprülerde gerekli iyileştirmeleri tamamlamıştık. Bunun dışında ekiplerimiz maddi kayıplar yaşayan hemşerilerimizin hanelerinde gerekli tespitleri tamamlamış ve gereken yardımlar vatandaşlarımıza ivedilikle ulaştırılmıştı.”


Önlemleri Alıyoruz

“Karapürçek Kanlıçay bölgesinde de çökme meydana gelmişti. Burada da gerekli işlemleri hükümetimiz ve yerel yönetimler işbirliği ile sonlandırdık. Şehrin tamamı için...