30 / 04 / 2024

kantar

kantar

Kayseri 4. İcra Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde yer alan 12.800,00 metrekarelik tarlayı 1 milyon 417 bin 167 TL'den satışa çıkarıyor

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

May Grup Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Grup Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Yakup Kantar tarafından kuruldu.

Konut sigortası ve DASK arasındaki fark ne?

Posta Gazetesi köşe yazarı Can Kantar bugünkü köşesinde DASK ve konut sigortası arasındaki farkı kaleme aldı. İşte Can Kantar'ın 'Sigortasız olmak artık bir lüks' başlıklı yazısı...

Bonita Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bonita Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bahadır Kantar ve Ayşe Feyza Kantar ortaklığında kuruldu.

Reysaş GYO Giresun'daki deposunu 540 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Giresun İli Bulancak İlçesi 282 Ada 31 Parsel üzerindeki 15 bin 700 metrekare arsa üzerinde bulunan deposunun idari bina, kantar odası dahil toplam 6 bin 400 metrekarelik depolama alanını "Progıda Tarım Ürünleri San.ve Tic.A.Ş."ye 1 seneliğine 540 bin TL'ye kiraya verdi.

Enflasyona Endeksli Konut Kredisi başarılı olacak mı?

Üç kamu bankası konut sahibi olmak isteyenler için "Enflasyona Endeksli Konut Kredisi" ürününü kullanıma sundu. İGÜ Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü’nden Dr. Öğr. Üy. Lokman Kantar kampanyayı değerlendirdi...

SD Gayrimenkul Turizm Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SD Gayrimenkul Turizm Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sayim Kantar tarafından kuruldu...

Yakantaroğlu İnşaat Nalburiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakantaroğlu İnşaat Nalburiye Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kantar tarafından kuruldu. 

Bir Öz Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir Öz Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Kantar tarafından kuruldu. 

Merze İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merze İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Alim Kantar tarafından Avcılar'da kuruldu. 

ÖİB Iğdır'daki pancar kantar yerini özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Iğdır'daki pancar kantar yerinin satışını onayladı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

ASK Elektrik Elektronik İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASK Elektrik Elektronik İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Samet Kantar tarafından kuruldu.

Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Gaziantep İbrahimli'de hayata geçirilen Burgazada VIP projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 48 daireden meydana geliyor. Peki Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

kantar Haberi

kantar
Kayseri 4. İcra Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde yer alan 12.800,00 metrekarelik tarlayı 1 milyon 417 bin 167 TL'den satışa çıkarıyor. Tarla üzerinde asfalt plent tesisi, yağ kaz. binası, kompresör binası, idare binası, şantiye binası, bekçi kulübesi, kantar ve kabini, elektrik trafosu, mazot tankı ve pompası ve sahadaki agrega bulunuyor. Toplam değerleri 1 milyon 417 bin 167 TL olan tarla ve üzerindeki gayrimenkullerin ihalesi 14 Haziran'da yapılacak. 
İhale ilanı için