20 / 05 / 2024

Kanuni Bulvarı Değirmendere bağlantısı son durum

Kanuni Bulvarı Değirmendere bağlantısı son durum

23,7 km'lik Kanuni Bulvarı güzergahında 11 adet köprülü kavşak, 4 adet hemzemin kavşak, 4 tünel, bir viyadük bulunuyor. Trabzon'u bir Trabzon daha yapacak bulvar üzerinde inşa edilecek dört tünelden 3'ünün yapımına başlandı

Bulvar 216 AVM'nin değeri ne kadar oldu? Özak GYO açıkladı!

Özak GYO İstanbul ili, Ataşehir ilçesinde yer alan Bulvar 216 AVM'nin 30 Eylül 2022 tarihli değerleme raporunu yayımladı. Peki Özak GYO Bulvar 216 AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar ve değerleme raporu...

Bulvar 216 AVM'deki 43 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Özak GYO portföyündeki Bulvar 216 AVM'deki yer alan 43 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Şişli ilçesi, Dolapdere Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

Trabzon Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti mecliste!

Trabzon'da yapımına başlanan Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Trabzon merkezi ve Karadeniz Sahil Yolu'nun şehir geçişinde inşa edilen Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı. 

Torunlar GYO Bulvar Samsun AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Bulvar Samsun AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Özak GYO Bulvar 216 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul ili Ataşehir ilçesinde yer alan Bulvar 216'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Bulvar İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bulvar İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Nazilli'de bir vatandaş tapulu arazisinden geçen bulvarı ulaşıma kapattı!

Aydın Nazilli'de tapulu arazisinden bulvar geçtiğini iddia eden bir vatandaş, bulvarı ulaşıma kapattı...

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Kanuni Bulvarı için başlatılan yıkıma tepki!

Trabzon'da Kanuni Bulvarı için ocak ayından bu yana Boztepe Mahallesinde istimlâk edilen yapıların yıkımlarını gerçekleştiren arayolları Genel Müdürlüğü ekiplerine vatandaşlar tepki gösterdi.

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Torunlar GYO Bulvar Samsun AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bulvar Samsun AVM'nin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kanuni Bulvarı Değirmendere bağlantısı son durum Haberi

Kanuni Bulvarı Değirmendere bağlantısı son durum


       Tamamlandığında Trabzon'u bir Trabzon daha yapacak 23,7 km'lik Kanuni Bulvarı güzergahında 11 adet köprülü kavşak, 4 adet hemzemin kavşak, 4 tünel, bir viyadük bulunuyor. Trabzon'u bir Trabzon daha yapacak bulvar üzerinde inşa edilecek dört tünelden 3'ünün yapımına başlandı. Yıldızlı, Beşirli ve Boztepe tünellerinde kazılar tüm hızıyla sürüyor.


Tüneller Şehri Trabzon 23,7 km uzunluğundaki dev Kanuni Bulvarı'nda üç ayrı tünelin yapımı hızla devam ediyor. Akyazı, Beşirli ve Boztepe tünellerinin yapımları sürerken, Bulvar üzerinde bulunan dördüncü tünel olan Bahçecik tünelinin yapımı için hazırlıklar sürüyor.


  Trabzon'u bir Trabzon daha yapacak Kanuni Bulvarı güzergâhında ve çift tüplü olarak yapılan Akyazı Tüneli'nde sağ ve sol tüplerin toplam 4 bin 894 metre. Tünelin, 2 bin 300 metresi delindi. Yine çift tüplü olarak yapım...