13 / 05 / 2024

kanuni elektrikli motosiklet fiyat listesi

kanuni elektrikli motosiklet fiyat listesi

Kanuni motosiklet Cafe Racer tarzı yüzde 100 elektrikli modelleri Süper Soco TC ve Süper Soco TC MAX ile hem elektrikli motosiklet teknolojisini hem de yolların liderliğini yapıyor. İşte Kanuni Süper Soco TC’nin güncel satış fiyatı.

A101'e Volta elektrikli motosiklet geliyor! A101 online kataloğu 16 Şubat 2023 fiyat listesi

A101'in 16 Şubat kataloğu yayımlandı. Peki, A101'de bu hafta neler indirime girdi? İşte A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

A101'e AirFryer, robot süpürge, elektrikli motosiklet geliyor! A101 kataloğu 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

A101 15 Aralık aktüel ürünler kataloğunda; Airfryer yağsız fritöz, Elektrikli Moped, robot süpürge, türk kahvesi makinesi, tost makinesi, saç kurutma makinesi, koltuk takımları, giysi çeşitleri, gaming klavye, mouse, dijital tartı ve daha pek çok ürün bulunuyor.

Ford Otosan’dan elektrikli motosiklet hamlesi! Pakun 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Geçtiğimiz yıl ilk ürününün tanıtımını yapan Ford Otosan iştiraki olan Rakun Mobilite, iki ve üç tekerlekli elektrikli motosiklet modelleri Rakun Pro 2 ve Pro 3 için fiyat listesi paylaştı.

Honda 10 elektrikli motosikletini piyasaya sürecek

Dünya motosiklet devi Honda, 2050 yılına kadar tüm ürünleri ve kurumsal faaliyetleri için sıfır karbon hedefine ulaşmayı planlıyor. Bu çerçevede Honda, 2025 yılına kadar dünya çapında 10'dan fazla elektrikli motosiklet modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Mondial’ın elektrikli scooter modeli G5 kaç lira oldu? İşte E-Mon G5'in 8 Ekim 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin en çok tutulan motosiklet markası Mondial’ın elektrikli scooter modeli E-Mon G5'in ekim ayı fiyatı yayımlandı. İşte, E-Mon G5'in 8 Ekim 2022 fiyat listesi…

Her şeye zam geldi, Volta Vm5 elektrikli motosiklete 6 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Volta Vm5 Geniş Kasa 2+1 Kişilik Elektrikli Motosiklet'in Ekim ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Volta Vm5 fiyatları ne kadar? İşte Volta Vm5 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mondial’ın elektrikli scooter modeli Buddy kaç lira oldu? İşte E-Mon Buddy’nin 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin en çok tutulan motosiklet markası Mondial’ın elektrikli scooter modeli E-Mon Buddy’nin ekim ayı fiyatı açıklandı. İşte, E-Mon Buddy’nin 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Elektrikli scooterda muhteşem kampanya! İşte Yuki Tron'un 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Motosiklet üreticisi Yuki, doğa dostu elektrikli scooter modeli Tron’da ve diğer modellerinde kredi kartına vade farksız taksit seçeneği sunuyor. Peki, elektrikli scooter Yuki Tron kaç lira? İşte, Yuki Tron'un 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mondial’ın elektrikli üç tekerlekli modelinden dev fırsat! İşte E-Mon Capri’nin 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin en çok tercih edilen motosiklet markası olan Mondial’ın elektrikli üç tekerlekli modeli E-Mon Capri’nin ekim ayı fiyatı belli oldu. İşte, E-Mon Capri’nin 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kanuni motosikletlere yüzde 25 peşinat ve 60 ay senetli taksit imkanı İşte 28 Eylül 2022 Kanuni fiyat listesi

Kanuni motosiklet Cafe Racer tarzı yüzde 100 elektrikli modelleri Süper Soco TC ve Süper Soco TC MAX ile hem elektrikli motosiklet teknolojisini hem de yolların liderliğini yapıyor. İşte Kanuni Süper Soco TC’nin güncel satış fiyatı.

Elektrikli scooter fiyatları kaç lira? En iyi e-scooter ne kadar oldu? Eco Rider-MX Plus'ın 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin en çok üretim yapan motosiklet firmalarından olan Kuba’nın elektrikli e-scooterı Kuba Eco Rider-MX Plus’ın eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Kuba Eco Rider-MX Plus’ın 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Volta Elektrikli Motosiklet A101’de satışta! Yazın son fırsatı, yetişen alacak! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi

A101’in 1 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğunda inanılmaz fırsat sizleri bekliyor. A101 Market'in bu hafta yayımlanan aktüel kataloğunda Volta elektrikli motosikleti satışa çıkardı. Peki, Volta VSX motosikletin fiyatı A101'de ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi.

A101’de Volta Elektrikli Motosiklet satışta! 9 taksit ucuz fiyat! Hemen 2 Eylül 2022 fiyat listesine bakın!

A101’in 1 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğunda kaçırılmayacak müthiş fırsat sizleri bekliyor. A101 Market'in bu hafta yayımlanan kataloğunda Volta elektrikli motosiklet satışa sunuldu. Peki, Volta VSX motosikletin fiyatı ne kadar? İşte 2 Eylül 2022 fiyat listesi.

kanuni elektrikli motosiklet fiyat listesi Haberi

kanuni elektrikli motosiklet fiyat listesi

Cafe racer tarzı, doğayla dost elektrikli motorla buluştu. Super Soco TC ve TC MAX ile elektrikli motosikletin gücünü hissedeceksiniz.

Super Soco TC’in sunduğu dört ayrı renk seçeneği ile iç dünyanızı motorunuza yansıtın. Retro tasarımı ve canlı renkleriyle gözleri motosikletinize ve üzerinize çekin, şıklığın keyfini sürün.

Super Soca TC’nin göze çarpan özellikleri şöyle:

YENİ NESİL LED FARLAR

Super Soco TC’nin özel sensörler tarafından ölçülen çevre parlaklık şartlarına göre otomatik olarak ayarladığı led farları ile “sıradan” bir motosiklet sürmediğinizi hissedeceksiniz.

ARKA TEKERE ENTEGRE KANUNİ PATENTLİ ELEKTRİK MOTORU

17” boyutunda, 55Nm güç sağlayan yüksek performanslı elektrik motoru sayesinde 17 derecelik eğimleri kolaylıkla aşacaksınız.

LİTYUM-İYON BATARYA

Şehir hattından şarj olabilen ve 61 kilometreye varan menzil sunan taşınabilir bataryası sayesinde Super Soco TC ile saatte 45 Km/h hız yapabilirsiniz.

Super Soco...