13 / 05 / 2024

kanuni senetli satış

kanuni senetli satış

Kanuni motosiklet Cafe Racer tarzı yüzde 100 elektrikli modelleri Süper Soco TC ve Süper Soco TC MAX ile hem elektrikli motosiklet teknolojisini hem de yolların liderliğini yapıyor. İşte Kanuni Süper Soco TC’nin güncel satış fiyatı.

Otomobilde yepyeni bir satış dönemi başladı! Kredi alamayanlar çareyi bunda buldu!

Araç almak isteyen yurttaşlar finansman bulmakta zorluk yaşayınca oto galericiler eski usul sisteme dönüş yapmak zorunda kaldı ve araçlarda senetle satış dönemi başladı. Yüzde 30 peşinat ve 36 aya kadar vade imkânı verilirken, senetli satış sistemi ile ilgili detaylar da netleşti.

Çankırı Milli Emlak 8 taksitle 2 arsa satıyor!

Çankırı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nden 2 adet taşınmaz 5.000,00 TL'yi geçmesi halinde, 1/4'ü peşin, kalan kısma yıllık kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla iki senede, üçer aylık dilimler halinde 8 eşit taksitle satışa sunulacak.

Kanuni motosikletlere yüzde 25 peşinat ve 60 ay senetli taksit imkanı İşte 28 Eylül 2022 Kanuni fiyat listesi

Kanuni motosiklet Cafe Racer tarzı yüzde 100 elektrikli modelleri Süper Soco TC ve Süper Soco TC MAX ile hem elektrikli motosiklet teknolojisini hem de yolların liderliğini yapıyor. İşte Kanuni Süper Soco TC’nin güncel satış fiyatı.

Peşin ve senetli satışlar, ipotekli konut satışlarını üçe katladı!

Yüksek faiz ödemek istemeyen vatandaşlar peşin konut alımına yöneldi. 2021 senesinin ilk yarısında peşin ve senetli satışlar üçe katlandı.

Tarihi Horhor Hamamı 29 milyon TL'ye satılıyor!

1562 yılında, Kanuni Sultan Süleyman döneminde inşa edilen Horhor Hamamı, 29 milyon TL'ye satılıyor.

Yabancıya konut satışında 'yapısız taşınmaz' riski!

Yabancı uyruklu gerçek kişiler, gerekli kanuni kısıtlamalara uyulması şartıyla, ülkemizde konut, iş yeri, arsa ve tarla gibi nitelik bakımından her türlü taşınmazı satı alabiliyor. Fakat özellikle yapısız taşınmazların edinilmesi durumunda büyük riskler bulunuyor...

2 haftada 13 milyar TL'lik konut satıldı!

Ekonomi yönetiminin, kredi maliyetlerini cumhuriyet tarihinin en düşük seviyesine çekerek başlattığı konut kampanyasına yoğun talep geldi. İki haftada banka kredisi ile 5 milyar TL'lik satış yapıldı. Rakam Emlak Konut GYO kampanyası ve senetli satışlarla beraber 13 milyar liraya ulaştı.

Markalı konut satışlarında senetli satış azaldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Eylül 2019 sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre, Eylül ayında yüzde 5.02 olarak saptanan stok erime hızının son bir yılın en yüksek seviyesinde olduğu belirtildi…

Konut yatırımcıları senetli satışı tercih ediyor!

GYODER, Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Aralık 2018 Raporu'nu bugün açıkladı. Açıklanan raporda gayrimenkul tercihlerinden, yabancıya satışa kadar bir çok veri gözler önüne serildi. 

Senetle ev alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Konutta kredi faiz oranlarının yükselmesi senetli satışları da patlattı. Senetle ev alırken faiz yükünden kurtulsanız da mağdur olmamak için dikkat etmeniz gereken noktalar var...

Vatandaş konut kredisini bıraktı, peşin ve senetli satışa yöneldi!

Türkiye İstatistik Kurumu Ekim 2018 konut satış istatistiklerini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Vatandaş konut kredisini bıraktı, daha uygun olan peşin ve senetli satışa yöneldi" dedi...

Mart ayında senetli konut satışları arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ne göre, Mart ayında markalı projelerden konut satın alan müşterilerin konut kredisi kullanım oranı düşüş göserirken senetli konut satışlarında artış görüldü. 

Konutta yüksek faiz senetli satışı başlattı!

Konut kredisi faiz oranlarının son 8,5 yılın en yüksek seviyesine ulaşması inşaat firmalarını senetli satışa yöneltti. Bazı inşaat firmaları, piyasayı canlı tutmak adına peşin fiyatına 60 aya varan senetli konut satışına başladı...

kanuni senetli satış Haberi

kanuni senetli satış

Cafe racer tarzı, doğayla dost elektrikli motorla buluştu. Super Soco TC ve TC MAX ile elektrikli motosikletin gücünü hissedeceksiniz.

Super Soco TC’in sunduğu dört ayrı renk seçeneği ile iç dünyanızı motorunuza yansıtın. Retro tasarımı ve canlı renkleriyle gözleri motosikletinize ve üzerinize çekin, şıklığın keyfini sürün.

Super Soca TC’nin göze çarpan özellikleri şöyle:

YENİ NESİL LED FARLAR

Super Soco TC’nin özel sensörler tarafından ölçülen çevre parlaklık şartlarına göre otomatik olarak ayarladığı led farları ile “sıradan” bir motosiklet sürmediğinizi hissedeceksiniz.

ARKA TEKERE ENTEGRE KANUNİ PATENTLİ ELEKTRİK MOTORU

17” boyutunda, 55Nm güç sağlayan yüksek performanslı elektrik motoru sayesinde 17 derecelik eğimleri kolaylıkla aşacaksınız.

LİTYUM-İYON BATARYA

Şehir hattından şarj olabilen ve 61 kilometreye varan menzil sunan taşınabilir bataryası sayesinde Super Soco TC ile saatte 45 Km/h hız yapabilirsiniz.

Super Soco...