13 / 05 / 2024

kanuni super soco TC fiyat listesi 2022

kanuni super soco TC fiyat listesi 2022

Kanuni motosiklet Cafe Racer tarzı yüzde 100 elektrikli modelleri Süper Soco TC ve Süper Soco TC MAX ile hem elektrikli motosiklet teknolojisini hem de yolların liderliğini yapıyor. İşte Kanuni Süper Soco TC’nin güncel satış fiyatı.

Fahiş inşaat maliyetlerine ilişkin şok açıklama! Gerekirse kanuni düzenleme ile bu fırsatçılığın önüne geçilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat maliyetlerinin artışını nasıl engelleneceğine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Özhaseki kanuni düzenlemeyi işaret etti.

Vespa GTS Super Sport 300'e 10 bin TL zam geldi! İşte Vespa GTS Super Sport 300 4 Kasım 2022 fiyat listesi!

Tüm zamanların en hızlı, en güçlü Vespa'sı olarak tanıtılan Vespa GTS Super 300 Sport fiyatlarına bu ay 10 bin TL zam geldi. Peki  Vespa GTS Super Sport 300'ün Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Vespa GTS Super Sport 300 4 Kasım 2022 fiyat listesi...

Retro tasarımlı Honda Super Cub C125 21 Ekim 2022 fiyat listesi!

Retro tasarımı ile görenleri kendine hayran bırakan Retro tasarımı ile görenleri kendine hayran fiyatları ne kadar? İşte Honda Super Cub C125 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

60’ların eşsiz görünüşü ile yolları fethedin! Vespa GTS Super Racing Sixties 300 7 Ekim 2022 fiyat listesi!

"60’ların eşsiz görünüşü ile yolları fethedin!" sloganıyla tanıtılan Vespa GTS Super Racing Sixties 300 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Vespa GTS Super Racing Sixties 300 fiyatları ne kadar? İşte Vespa GTS Super Racing Sixties 300 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yolun kraliçesi Vespa GTS Super 300 Sport 6 Ekim 2022 fiyat listesi!

Tüm zamanların en hızlı, en güçlü Vespa'sı olarak lanse edilen Vespa GTS Super 300 Sport fiyatları ne kadar? İşte Vespa GTS Super 300 Sport 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kanuni motosikletlere yüzde 25 peşinat ve 60 ay senetli taksit imkanı İşte 28 Eylül 2022 Kanuni fiyat listesi

Kanuni motosiklet Cafe Racer tarzı yüzde 100 elektrikli modelleri Süper Soco TC ve Süper Soco TC MAX ile hem elektrikli motosiklet teknolojisini hem de yolların liderliğini yapıyor. İşte Kanuni Süper Soco TC’nin güncel satış fiyatı.

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nurhayat Öz ve Sinan Günay ortaklığında kuruldu.

Super AMOLED ekrana sahip Samsung Galaxy A53 A101'de! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

A101, Samsung'un en beğenilen akıllı cep telefonlarından biri olan Samsung Galaxy A53'e dev bir indirim yaptı! Super AMOLED ekranı ile ilgi çeken Samsung Galaxy A53 fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Skoda fiyatları ne kadar? 2 Nisan itibariyle en ucuz Super B! İşte fiyat listesi...

Türkiye'de en beğenilen araçların başında gelen Skoda Süper B'lerin fiyatı merak edilmeye başlandı. 2 Nisan itibariyle en ucuz Super B, 759 bin 900 TL'den satılıyor.

Asgari ücrete zam sinyali! Kanuni düzenleme yapılabilir! 

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve bu konuya ilişkin kanuni düzenleme yapılabileceğinin altını çizdi.

Property Superıors Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Superıors Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli  ile Başar Kayalı tarafından kuruldu.

Trabzon Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti mecliste!

Trabzon'da yapımına başlanan Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Trabzon merkezi ve Karadeniz Sahil Yolu'nun şehir geçişinde inşa edilen Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı. 

kanuni super soco TC fiyat listesi 2022 Haberi

kanuni super soco TC fiyat listesi 2022

Cafe racer tarzı, doğayla dost elektrikli motorla buluştu. Super Soco TC ve TC MAX ile elektrikli motosikletin gücünü hissedeceksiniz.

Super Soco TC’in sunduğu dört ayrı renk seçeneği ile iç dünyanızı motorunuza yansıtın. Retro tasarımı ve canlı renkleriyle gözleri motosikletinize ve üzerinize çekin, şıklığın keyfini sürün.

Super Soca TC’nin göze çarpan özellikleri şöyle:

YENİ NESİL LED FARLAR

Super Soco TC’nin özel sensörler tarafından ölçülen çevre parlaklık şartlarına göre otomatik olarak ayarladığı led farları ile “sıradan” bir motosiklet sürmediğinizi hissedeceksiniz.

ARKA TEKERE ENTEGRE KANUNİ PATENTLİ ELEKTRİK MOTORU

17” boyutunda, 55Nm güç sağlayan yüksek performanslı elektrik motoru sayesinde 17 derecelik eğimleri kolaylıkla aşacaksınız.

LİTYUM-İYON BATARYA

Şehir hattından şarj olabilen ve 61 kilometreye varan menzil sunan taşınabilir bataryası sayesinde Super Soco TC ile saatte 45 Km/h hız yapabilirsiniz.

Super Soco...