05 / 05 / 2024

kanye west ve kim kardashianın serveti ne olacak

kanye west ve kim kardashianın serveti ne olacak

Kim Kardashian ve Kanye West 6 yıllık evliliklerini bitirmeye hazırlanıyor. 105 milyon dolarlık emlak sahibi olan çiftin bu serveti ne yapacağı merak konusu oldu. 

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de Sumıt Kumar Chaudhary tarafından kuruldu.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Ş., Yazdan Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Ş. tarafından kuruldu.

West Emlak Konut Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

West Emlak Konut Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. West Emlak Konut Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!

40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de oturduğu, fakat boşanma aşamasında çocuklarıyla beraber yaşadığı konutu satın aldı. Kardashian, West'e ev için 23 milyon dolar ödedi.

Kim Kardashian ve Kanye West'in yaşadığı ev kimde kalacak?

Kim Kardashian ve Kanye West ayrılığının ardından yeni mahkeme belgelerinden alınan bilgiye göre, Hidden Hills’teki konut Kardashian’da kalacak.

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khedmatı tarafından kuruldu.

Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanma davasında ev ayrıntısı!

Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ile Kanye West'in mahkeme belgeleri basına sızıyor. Çiftin, "Uzlaşmaz farklılıklar" nedeniyle ayrılık kararı aldığının ortaya çıkmasından sonra şimdi de ikilinin evlilik sürecinde yaşadığı evin Kardashian'da kalacağı öğrenildi. 

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Damoun Bagheri Kordmahaleh ve Mohamad Khedmatı ortaklığında kuruldu.

Kim Kardashian boşanma partisi için ada kiralayacak!

Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian boşanma sonrasında parti için ada kiralayacak.

Kim Kardashian ile Kanye West'in gayrimenkulleri ne olacak?

Kim Kardashian ve Kanye West 6 yıllık evliliklerini bitirmeye hazırlanıyor. 105 milyon dolarlık emlak sahibi olan çiftin bu serveti ne yapacağı merak konusu oldu. 

Kim Kardashian ve Kanye West evleri ayırıyor iddiası!

2014'te evlenen Kim Kardashian ile Kanye West evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Çift boşanma kararı vermedi fakat evleri ayırıyor...

kanye west ve kim kardashianın serveti ne olacak Haberi

kanye west ve kim kardashianın serveti ne olacak

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden biri olan Kanye West ve Kim Kardashian boşanmak üzere. Evliliklerini bitirmeye hazırlanın çiftin servetleri ile ilgili mücadeleye girişip girişmeyeceği merak ediliyor. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Kim Kardashian ile Kanye West'in yüklü serveti bulunuyor. Çift evli oldukları süre boyunca özellikle gayrimenkulde büyük yatırım yaptı. 

MADDİ ANLAŞMA NASIL OLACAK? 

ABD basını çiftin ortak servetlerinin bir dökümünü hazırladı. Boşanma sırasında birbirlerinden tazminat isteyip istemeyecekleri, ya da sahip oldukları bu malların nasıl paylaşılacağı, nasıl bir evlilik sözleşmesi yaptıkları ise henüz net olarak bilinmiyor. İşte 'Kimye'nin gayrimenkul serveti...

105 MİLYON DOLARLIK EMLAK 

Kim Kardashian ve Kanye West toplamda 100 milyon dolarlın üzerinde değeri olan bir emlak portföyü sahibi. Bunlar arasında en çok dikkat çekeni ise California Hidden Hills'teki muhteşem malikane. Çift, burayı evlendikleri...