20 / 05 / 2024

Kanyon İşletmecilik Organizasyon İnşaat

Kanyon İşletmecilik Organizasyon İnşaat

Kanyon İşletmecilik Organizasyon İnşaat Turizm Teknolojileri Limited Şirketi, Emre Bağuç tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Nurtaç Caddesi'nde kuruldu.

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Karabacak ve Alsatas İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Koçyiğit Organizasyon Turizm Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Koçyiğit Organizasyon Turizm Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi, Erkan Koçyiğit tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da Esenler, Yavuz Selim Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Silivri Travel Turizm Acenteliği ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Travel Turizm Acenteliği ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi, Süreyya Silivrili tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Silivri, Yeni Mahalle, G. Ali İhsan Türkkan Caddesi'nde kuruldu.

Dumankaya İnşaat'ta organizasyon değişikliği!

Dumankaya İnşaat, müşteri odaklı yaklaşımını geliştirmek adına bir yenileşme hareketi doğrultusunda organizasyon değişikliğine gitti. Bu değişiklik kapsamında da 22 Dumankaya İnşaat çalışanı kurum içinde atandı.

Doğu Tur Organizasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Tur Organizasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Doğu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat Reklam Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat Reklam Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Okan Özen tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da Şişli'de kuruldu.

Dumankaya İnşaat'ta organizasyon değişikliği yapıldı!

Müşteri memnuniyetini de her zaman odak noktasına alan Dumankaya İnşaat, çağın gereklilikleri doğrultusunda kurum içi iş birimlerinde bir yenileşme hareketi ortaya koyarak organizasyon değişikliğine gitti.

Alageyik İşletmecilik Gıda İnşaat Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Alageyik İşletmecilik Gıda İnşaat Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi, Recep Bulut tarafından 435 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Al Faysal Turizm Seyahat Taşımacılık Organizasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Faysal Turizm Seyahat Taşımacılık Organizasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ousama El Sarout tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu.

MCA Hafriyat Gayrimenkul Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MCA Hafriyat Gayrimenkul Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aydoğan, Ali Hikmet Arıcan, Cihan Arıcan tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu.

Başkan Reklam Organizasyon Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Reklam Organizasyon Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ramazan Subaşı, Mehmet Tahir Bulca tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de kuruldu.

USF İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

USF İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Gürler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Han Organizasyon Turizm ve Servis Taşımacılığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Organizasyon Turizm ve Servis Taşımacılığı Ticaret Limited Şirketi, Cengizhan Parmaksız, Hakan Parmaksız tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Kanyon İşletmecilik Organizasyon İnşaat Haberi

Kanyon İşletmecilik Organizasyon İnşaat

Kanyon İşletmecilik Organizasyon İnşaat Turizm Teknolojileri Limited Şirketi, Emre Bağuç tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Kanyon İşletmecilik Organizasyon İnşaat Turizm Teknolojileri Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2-Hertürlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3-Uçak,otobüs,gemi gibi tüm ulaşım araçları için hertürlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak, 4-Hertürlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5-Ticari amaçlı hertürlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6-Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7-Hertürlü hava,deniz,kara vasıtarı ile şehiriçi şehirlerarası ve uluslar arası yolcu taşımacılığı yapmak. 8-Fabrika, atölye, imalathane, otel ve...