17 / 05 / 2024

Kapadokya Okura Hotel yatırım bedeli

Kapadokya Okura Hotel yatırım bedeli

Japonya'dan bir şirket daha Türkiye'ye geldi. Ocakta Türkiye'ye gelmeye karar veren Asyalı turizm devi Okura, ilk otelini Japon turistlerin en fazla ilgi gösterdiği Kapadokya'da açacak.

Japon Okura'dan Kapadokya'ya 5 yıldızlı otel!

Japonya’nın otel devi Okura, Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyü’ne, 5 yıldızlı otel yapıyor. Şirket, otele 15 milyon euro’nun üzerinde bir yatırım yapıldığını açıkladı.

Marriott Hotel Kapadokya 2017'de açılacak!

Turizm yatırımlarına devam eden Dorak Holding, dünyaca ünlü otel zinciri Marriott markasını bünyesine kattı. Marriott Hotel Kapadokya önümüzdeki yılın 3. çeyreğinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Kapadokya Kent Otel mimarisiyle dikkat çekiyor!

Kapadokya’nın ilk butik oteli, Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı oteli, Museum Hotel, kendinizi keyifle şımartacağınız ve unutulmaz anlar yaşayacağınız yaz tatillerine imza atıyor!

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi!

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel, "World Luxury Hotel Awards 2015" tarafından "Avrupa'nın En iyi Lüks Butik Oteli" seçildi. Otel, daha önce de pek çok ödül almıştı.

Kapadokya Okura Hotel 2017'de açılacak!

Japonya'dan bir şirket daha Türkiye'ye geldi. Ocakta Türkiye'ye gelmeye karar veren Asyalı turizm devi Okura, ilk otelini Japon turistlerin en fazla ilgi gösterdiği Kapadokya'da açacak.

Japon otel yatırımcısı Okura, Kapadokya'da otel açacak!

Ocakta Türkiye'ye gelmeye karar veren Asyalı turizm devi Okura, ilk otelini Japon turistlerin en fazla ilgi gösterdiği Kapadokya'da açacak.

Japon otel devi Okura Kapadokya'ya geldi!

Ocakta Türkiye'ye gelmeye karar veren Asyalı turizm devi Okura, ilk otelini Japon turistlerin en fazla ilgi gösterdiği Kapadokya'da açacak. Otelin ultra lüks standartlarda olacağı açıklandı.

Çırağan ve Kapadokya otelleri seçkin oteller listesinde!

ABD'li bir sitenin "en az bir kez konaklanması gereken oteller" listesinde, Kapadokya'da kayaların içine oyulmuş Gamirasu Cave Hotel ve Çırağan Sarayı Kempinski Otel'i yer aldı.

Kapadokya yabancı otellerin gözdesi oldu!

Avanos bölgesinde Double Tree Hilton, Uçhisar bölgesinde ise Ramada Hotel Cappadocia'nın açılması ile bölge daha fazla lüks sever turistin ilgisini çekmeye başladı. Kapadokya yabancı otellerin gözdesi oldu...

The Sofa Hotel, 15 milyon TL'ye icradan satılık!

Ahmet Nazif Zorlu'nun Serdar Cümbüş'le evlenen kızı Şule Zorlu Cümbüş, eski Cumhurbaşkanı Demirel'in kayınbiraderi ve The Sofa Hotel'in mal sahibi Ali Çetin Şener'den yaklaşık 15 milyon Türk Lirası alacağı karşılığında otele icra getirtmiş

Isparta Yalvaç Hotel Antiocheia satışa çıkarıldı!

Yalvaç Belediye Başkanlığı Pazar Aşağı Mahallesi Akşehir Caddesi üzerinde bulunan kaloriferli, asansörlü, 96 yatak kapasiteli zemin+5 katlı, Yalvaç Hotel Antıocheia kapalı teklif suretiyle satışa çıkardı.

Plaza Hotel süit dairesinin aylık kirası 165 bin dolar!

ABD'nin New York kentinin en prestijli yeri olan Beşinci Cadde'deki Plaza Hotel'in suit dairesinin aylık kirası dudak uçuklatıyor. New York'taki Beşinci Cadde üzerinde bulunan Plaza Hotel, en ünlü mağazalara ve müzelere yürüme mesafesinde

Hotel Old Cataract tekrar açıldı!

Viktoryen tarzda pembe granitten yapılmış, Mısırın en ihtişamlı dönemlerinin harika bir örneğini sergileyen Hotel Old Cataract üç yıl aradan sonra tekrar açıldı ve dünyanın ünlü zenginlerini ağırlamaya yeniden hazır hale geldi

Kapadokya Okura Hotel yatırım bedeli Haberi

Kapadokya Okura Hotel yatırım bedeli

Son dönemin en hızlı yabancı yatırımcısı olan Japonya'dan bir şirket daha Türkiye'ye geldi. Demirçelikten otomotive, finanstan ulaştırmaya birçok alanda Türkiye'ye gelen Japonlar şimdi de turizme yatırım yapıyor. Ülkenin en büyük turizm şirketlerinden biri olan Okura, Türkiye'ye ilk adımı ise Japon turistlerin en fazla ilgi gösterdiği Kapadokya'dan atma karan aldı. Japon zinciri, Hotel Okura Spa&Resort Cappadocia adlı otelini 2017'de açmayı planlıyor. Hotel Okura Yönetim Kurulu Başkanı Toshihiro Ogita, "Türkiye'ye bir ortaklık yaparak girme karan aldık. Küresel büyümede Türkiye'yi kilit bir ülke olarak görüyoruz. Dünya Japon Devi Okura Kapadokya'ya yatırım turizm liginde 6'ncı olan ülkede ilk olarak Ungun Holding ile işbirliği yapacağız" dedi. 


130 ODASI OLACAK 

Kapadokya'daki otel hakkında bilgi veren Ogita, "Ultra lüks standartlarda olacak ve 130 odasıyla çalışacak" diye konuştu. Ogita...