30 / 04 / 2024

kapadokyada balon turlarına yogun ilgi

kapadokyada balon turlarına yogun ilgi

Dünyanın en önemli sıcak hava balonu merkezleri arasında yer alan Kapadokya’da, bayram tatilinde balon turları yoğun ilgi görüyor. Yaklaşık 1 saat süren balon turları için kişi başı ortalama 100 - 150 euro ödeniyor...

Kelebek’ten 87’inci yılına özel 87 büyük hediye kazanma fırsatı!

Modern ve şık koleksiyonları ile evinizin vazgeçilmezi Kelebek Mobilya, 87’nci yıla özel çekiliş kampanyası düzenliyor. Kampanya ile son model BMW model arabadan mobilyaya, ev aletlerinden tatil turlarına kadar 87 hediye kazanma fırsatı sizi bekliyor.

Almanya'da konut fiyatlarındaki rekor artışta balon endişesi!

Almanya'da sık sık gündeme gelen konut fiyatları 2021 yılının son çeyreğinde bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 12,2 artış gösterdi. Söz konusu bu artış balon endişelerini de beraberinde getirdi.

Okkalar İnşaat ucuz konutun formülünü açıkladı!

Okkalar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, konut fiyatlarının düşmesi için maliyetlerin düşmesinin gerektiğinin altını çizerek konut fiyatlarında balon iddialarına cevap verdi. Okka; “Arsa sahiplerinin yüzde 60’lara varan hak taleplerinden dolayı konut fiyatları yüksek seyrediyor” dedi.

IMF'den emlakta balon tartışmasına son nokta!

Uluslararası Para Fonu'nun (IMF), Türkiye'de tartışmalara neden olan “emlak balonu” oluşup oluşmadığına dair açıklama yaptı. Emlakta balon olduğunu ve hanehalkı güvencesinin balonun şu an patlamasını engellediğini belirtti.

Murat Kurum konutta balon tartışmalarına son noktayı koydu!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, son günlerde süregelen 'Gayrimenkul sektöründe balon oluştu. Konut fiyatları düşüyor' iddialarına son noktayı koydu: " Son 1 ayda piyasaya 4.200 konut sürdük. Ne kriz var, ne balon... 1 ayda 2 bin konut sattık."

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

Manavgat Köprüçayı'na HES mi yapılacak?

Her yıl 1 milyon turistin rafting yaptığı Köprüçayı'na HES yapılması vatandaşı ayağa kaldırdı. Her yıl binlerce turistin doğa turlarına çıktığı Manavgat'ın Değirmenözü Mahallesi sakinleri 'Köprüçayı Nehri'ne HES yapılmasın' imza kampanyası başattı.

Konut fiyatlarında balon yok, zirve var!

Konut fiyatları balon tartışmalarına rağmen yükseliyor. Küresel Konut Fiyat Endeksi’nde Türkiye, yıllık yüzde 18.6 artışla Hong Kong’un ardından ikinci sıraya oturdu, Avrupa’da ise zirveye çıktı.

Emlak sektöründe balon var mı?

EMLAK Konut GYO'nun, 'Gayrimenkul ve Konut Sektörüne Bakış' raporunda Türkiye genelinde gayrimenkul alanında yaşanan fiyat artışlarının balon oluşturmaktan uzak kaldığına vurgu yapıldı..

Arap turistlerin kültür turlarına ilgisi arttı!

Antalya'ya tatile gelen Arap turistler, Alanya ve Side Antik Kent'te kültür turuna çıkarak Roma, Bizans, Anadolu Selçuklu, Anadolu Beylikleri ve Osmanlı dönemi eserlerini yakından görüyor.

Konut sektöründe balon mu oluşuyor?

Türkiye genelinde konut satışlarının yüzde 15 arttığı Şubat ayında banka kredisiyle konut satışlarının geçen yılın aynı ayına göre yüzde 53.6 artması, sektörde krizin habercisi sayılan balon oluştuğunu gösteriyor.

Mert Yıldızhan'dan Konutta balon iddiasına doğru proje çözümü!

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard and Poors'un (S&P) yayımladığı "Gelişmekte Olan Ülkeler Konut Piyasaları Araştırması", Türk konut sektöründe yaşanan “balon” tartışmasını yeniden başlattı.

Mehmet Ergün Turan: Bizde balon değil talep patlaması var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, konut sektörünün darboğaz yaşadığı ve balon oluştuğu yorumlarına “Bizde ciddi talep patlaması var” sözleriyle yanıt verdi. Turan, orta ve alt gelir grubu için inşa ettikleri konutlara yoğun talep olduğunu söyledi

kapadokyada balon turlarına yogun ilgi Haberi

kapadokyada balon turlarına yogun ilgi


Dünyanın en önemli sıcak hava balonu merkezleri arasında yer alan Kapadokya’da, bayram tatilinde balon turları yoğun ilgi görüyor.



Yılda yaklaşık 2.5 milyon yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Kapadokya’da sıcak hava balonları en çok ilgi gören aktiviteler arasında.


Kapadokya’nın güzelliklerini metrelerce yüksekten izlemek isteyen turistler, yaklaşık 1 saat süren balon turları için kişi başı ortalama 100 - 150 euro ödüyor. Sıcak hava balonu firmaları, bayram tatilinde artan talebi karşılamak için ek turlar düzenliyor.


Havada bayram kutlaması

Göreme’de bir balon firmasının başkanı olan Tevfik Ölmez, genelde yabancı turistlerin ilgi gösterdiği balon turlarına Ramazan Bayramı dolayısıyla yerli turistlerden yoğun talep geldiğini söyledi.

Kapadokya’da 1980’li yıllarda başlayan balon turlarının 2000 yılından sonra ciddi ivme kazandığını belirten Ölmez, “Ramazan Bayramı nedeniyle yerli turistler bayramı havada kutluyorlar. Taleplere yetişmek...