02 / 10 / 2024

Kapalıçarşı esnafı ağlayarak taşındı

Kapalıçarşı esnafı ağlayarak taşındı

Boşaltma tebligatıyla gerginliğin yaşandığı Kapalıçarşı’daki Sandal Bedesteni’nde, dükkânlarını boşaltması için tebligat alan esnaf gözyaşları içinde malzemelerini toplayarak depolama alanına götürdü. Toplanan esnaf basın açıklaması yaptı.

Kıyıda köşede altını olanlar hemen baksın! Altın fiyatları bugün ne kadar? 31 Ağustos 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 31 Ağustos 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları...

Yastık altında 1 gram bile altını olanlar dikkat! Kapalıçarşı'da gram altın alış satış fiyatı ne kadar?

Fed'in faiz indirimi eylül ayında gelmesi kesin gözüyle bakılırken, anlık altın fiyatlarında gerileme oldu. Peki Kapalıçarşı'da gram altın alış satış fiyatı ne kadar? 28 Ağustos altın fiyatları.

Kapalıçarşı döviz fiyatlarında ipin ucu kaçtı! 'Boşa konuşmuyoruz' diyen Selçuk Geçer dolarda tarihi seviyeyi açıkladı!

Son zamanlarda Kapalıçarşı ve bankalararası döviz kuru farkı nisan ayından bu yana zirveye çıkmış durumda. Selçuk Geçer, herşeyin Kapalıçarşı'da başladığını söyleyerek 'boşa konuşmuyoruz' dedi ve doların geleceği tarihi seviyeyi açıkladı.

Kapalıçarşı'da yer yerinden oynadı! Altın fiyatları roket gibi fırladı! 22 Ağustos 2024 altı fiyatları 

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Gram altın resmen roket gibi fırlarken, yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın etmeye başladı. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç lira? 22 Ağustos 2024 altı fiyatları.

Kapalıçarşı ile bankalararası döviz makası açıldı! Son dört ayın en yüksek seviyesinde! 

Bankalararası piyasa ile Kapalıçarşı'daki döviz fiyatları arasındaki makas son dört ayın en yüksek seviyesine yükseldi. 

Gram altın canlı grafik! Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 13 Ağustos 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları yakından takip ediliyor. Gram altın bugün 2695 liraya yükseldi. Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın canlı grafik! 13 Ağustos 2024 altın fiyatları.

Bugün gram altın fiyatı 2.665 TL oldu! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! 10 Ağustos 2024 canlı altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın 2.665 TL'den işlem görüyor. Peki çeyrek altın, yarım, tam, gremse altın fiyatları ne kadar? 10 Ağustos 2024 canlı altın fiyatları.

Elinde avucunda 1 gram altını bile olanlar acil baksın! 7 Ağustos 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar oldu? 

Altının ons fiyatı bugün 2395 dolar olurken gram altın 2657 TL'ye yükseldi. Elinde avucunda 1 gram altını bile olanlar acil baksın! Kapalıçarşı'da çeyrek altın fiyatı, yarım, tam ve gremse altın ne kadar oldu? 7 Ağustos 2024 altın fiyatları.. 

Altın fiyatları resmen uçtu! Elinde 1 gram bile altını olanı buz kesti: 4 Ağustos Kapalıçarşı altın fiyatları...

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarının kaç TL olduğunu merak ediyor. Peki altın fiyatları bugün kaç TL? İşte son dakika Kapalıçarşı altın fiyatları 4 Ağustos...

Kıyıda köşede 1 gram bile altını olanlar dikkat! 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Haftayı rekorla kapatan altın bugün de yükselmeye devam ediyor. 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar? Gram altın fiyatı kaç lira? Bugün çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları.

2 Ağustos Kapalıçarşı altın fiyatları: Gram altın 2.660 TL, çeyrek altın 4.340 TL, tam altın 17.293 TL'den satılıyor!

2 Ağustos Kapalıçarşı altın fiyatları mliyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın 2.660 TL, çeyrek altın 4.340 TL ve tam altın 17.293 TL'den işlem görüyor. 

Dolar/TL'de yeni rekor! 1 Ağustos dolar kaç TL? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?  

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararının ardından dolar/TL kuru dolar, yeni işlem gününe zirve seviyede başladı. Bugün dolar/TL kuru ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar/TL kaç lira? 1 Ağustos Dolar/TL kuru...

Fed'in faiz kararı sonrası altın fırladı! Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2024 altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı.  Banka, faizleri değiştirmeyerek sabit tuttu. Kararın ardından altın fiyatları güne yükselişle başladı. Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı esnafı ağlayarak taşındı Haberi

Kapalıçarşı esnafı ağlayarak taşındı

Kapalıçarşı’daki Sandal Bedesteni’nde, dükkânlarını boşaltması için tebligat alan esnaf gözyaşları içinde malzemelerini toplayarak depolama alanına götürdü. Taşınma işlemleri sırasında eylem yapan bir grup esnaf, “Susma sustukça sıra sana gelecek” sloganları attı.


Boşaltma tebligatıyla gerginliğin yaşandığı Kapalıçarşı’daki Sandal Bedesteni’nde tahliye çalışmaları başladı.

Tarihi Kapalıçarşı içerisinde Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün mülkiyetinde olan halı, turistik eşya, çanta, takı ve giysilerin satıldığı dükkanların bulunduğu Sandal Bedesteni’nin tahliye edilmesi istenmişti. Önceki gün eylem yapan esnafa akşam saatlerinde polis müdahale etmiş bazı kişileri gözaltına almıştı. İfadelerinin ardından serbest bırakılan esnaflar dün Sabah saatlerinde iş yerlerine gelerek tahliye çalışmalarına başladı. Kamyonete yüklenen malzemeler buradan taşınarak depolama alanına götürüldü. Çevik kuvvet ekipleri de geniş güvenlik önlemleri aldı. Bedesten giriş kapısına gazetecilerin yaklaşmasına izin verilmedi.

Bir esnaf o anları cep telefonu kamerasıyla...