29 / 04 / 2024

kapalıçarşı kiralık dükkan

kapalıçarşı kiralık dükkan

Kapalıçarşı'da esnafın kepenk kapattığını iddia eden CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'e Kapalıçarşı esnafı tepki gösterdi. Çarşı esnafı, durumu iddiaları yalanlarak Tekin'e Cuma vakti için davette bulunmuştu.

Kapalıçarşı esnafından Gürsel Tekin'e tepki!

Bin liralık gömleğiyle gittiği Kapalıçarşı’da cuma namazı molası için kapalı olan dükkânları görüp “Kriz var, kepenkler kapalı” diye açıklama yapan CHP’li vekil Tekin’e Kapalıçarşı esnafından cevap: 80’lerden bugüne hiç kapanmadık...

Kapalıçarşı kiralık dükkanla doldu!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, turizmin merkezi haline gelen Kapalıçarşı'da incelemelerde bulundu. Tekin, esnafların kepenk kapattığını, kiralık ilanların arttığını söyledi.

Kapalıçarşı'da kira bedeli 3 bin 500 dolara kadar yükseldi!

Kapalıçarşı, metrekare başına 3 bin 500 dolara varan kira bedeli ile İstanbul'un ve Türkiye'nin en değerli yeri oldu. Kapalıçarşı'yı kira bedelinde İstiklal Caddesi, Bağdat Caddesi, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi ve Beşiktaş-Çarşı takip etti.

Kapalıçarşı'da metrekaresi 3 bin 500 dolara varan kira bedeli!

Dünyanın en eski ve en büyük kapalı çarşısı 'Kapalıçarşı', metrekare başına 3 bin 500 dolara varan kira bedeli ile İstanbul'un en pahalı noktası oldu.

1941 yılında Kapalıçarşı Kalpakçılar Caddesi'nde bir dükkan yıllık 123 liraya kiraya verilecekmiş!

İstanbul Belediyesi'nin 1941 yılında verdiği ilanda Kapalıçarşı'nın ana caddesi Kalpakçılar Caddesi'nde 11 numaralı dükkan yıllık 123 lira bedelle kiraya verilecekmiş. 1941 yılında 5 tane altın karşılığında bu dükkan kiralanabiliyormuş.

Türkiye Petrolleri'nden kiralık dükkan! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü Mahallesi'nde yer alan dükkanı kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen İstanbul Küçükçekmece'deki Torkam E-5 projesinde yer alan 71 adet dükkan açık artırmayla satışa sunuldu.  

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Adım başı kiralık dükkan ilanları artık şaşırtmıyor!

İpsos’un araştırmasına göre vatandaş yorgun ve bıkkın. Perakendenin duayenlerinden Abdullah Kiğılı, “İkinci dalga geldi. Endişeliyiz” diyor. BMD Başkanı Sinan Öncel de “Hafta sonu kapanma halinde sıkıntı artacak” dedi. Adım başı kiralık mağaza ilanları artık şaşırtmıyor.

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 63 dükkan satışta!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen Küçükçekmece Torkam E5 projesinde 63 dükkan 840 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Alarko GYO Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 dükkanın değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 adet dükkanın 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.13 ve 4.17 maddeleri revize edildi.

Kapalıçarşı'daki 12 milyon liralık dükkanın satışı iptal oldu!

Kapalıçarşı'da bulunan ve kardeşler arasındaki anlaşmazlık nedeniyle satılmak istenen dükkanın satışından vazgeçildi. Dükkana 12 milyon lira değer biçilmişti.

Kapalıçarşı'da 12 milyon liraya satılık dükkan!

Ünü tüm dünyaya ulaşan İstanbul'da bulunan tarihi Kapalıçarşı'da kullanım alanı 9,20 metrekare olan dükkan, 12 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Kapalıçarşı kiralık dükkanla doldu!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, turizmin merkezi haline gelen Kapalıçarşı'da incelemelerde bulundu. Tekin, esnafların kepenk kapattığını, kiralık ilanların arttığını söyledi.

Edirne Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor!

1565 yılında Mimar Sinan tarafından Edirne'de yaptırılan Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor. Çarşı, alışverişin odağı olmaya devam ediyor.

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

kapalıçarşı kiralık dükkan Haberi

kapalıçarşı kiralık dükkan

İstanbul'da ticaretin kalbi olan tarihi Kapalıçarşı'da esnafın yüksek kiralar nedeniyle kepenk kapattığını ve çarşının kiralık ilanlarla dolduğunu iddia eden CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'e Kapalıçarşı esnafından yanıt geldi. 80’lerden bugüne dükkanlarını hiç kapatmadıklarını iddia eden esnaflar, iddiaları yanlanlamıştı. Sabah Gazetesi'nden Zafer Halatçı'nın haberine göre, çarşı esnafı ''Cuma'' vakti için Tekin'e davette bulunmuştu. Gürsel Tekin'den ise davete yanıt vermeyerek çarşıya gitmedi. 

Esnaflardan tepki

Çarşı esnafı her cuma vaktinde olduğu gibi kepenklerini kapatarak cuma namazı kıldı. Cuma namazı olduğu saatte Kapalıçarşı'ya gelen Tekin, "Tarihinin en kötü dönemi. Kapalıçarşı'da esnaf kepenk kapanmış" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Duruma tepki gösteren Kapalıçarşı ensafı ise 'Biz buradayız, dükkanlarımızı kapatmadık, çalışıyoruz. Bizim dükkanlarımız yalnızca cuma namazı vaktinde kapalı olur'' demişti. 

''İşimizin başındayız''

Cuma vakti haricinde dükkanlarda kepenk...