26 / 06 / 2024

kar ne zaman bitecek

kar ne zaman bitecek

Günlerdir Sibirya'dan gelen Ayber kar yağışı gündemdeki yerini korkuyor. Dün İstanbul'da etkili olmaya başlayan kar yağışının pazartesi gününe kadar devam edeceği açıklandı. Peki İstanbul'u ve Türkiye'yi gelecek günlerde neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kiracı ne zaman evden çıkarılabilir? Bunu yapana hapis cezası bile var...

Kiralık ev fiyatlarında yaşanan fahiş yükseliş sık sık gündem oluyor. Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kiracı ne zaman evden çıkarılabilir? Bunu yapana hapis cezası bile var...

Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte 5 günlük hava tahmini…

İstanbul’da Aybar Kar Fırtınası bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, 9-14 Mart tarihlerinde Aybar Kar Fırtınası, İstanbul’u etkisi altına alacak. Peki Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte detaylar…

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası ne zaman?

Toplamda 425 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Van Merkez'de fiyatlar 106 bin 390 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası ne zaman?

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası ne zaman?

Nevşehir Merkez Kale TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 80 adet dairenin kentsel dönüşüm projesi kapsamında satışa çıkarıldığı projede ev fiyatları 96 bin 794 liradan başlıyor. Peki Nevşehir Merkez Kale TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Aksaray Merkez Emekli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 300 adet konut emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Aksaray Merkez projesinde daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki Aksaray Merkez Emekli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kurası ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ projede 75 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kurası ne zaman?

TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kayseri Mimarsinan projesinde toplamda 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kurası ne zaman?

TOKİ Adana Sarıçam Konutları kura çekilişi ne zaman?

Emekli TOKİ Adana Sarıçam'da toplam 300 adet daire emekli kategorisinde satışa çıkarıldı. Projedeki daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Konutları kura çekilişi ne zaman?

kar ne zaman bitecek Haberi

kar ne zaman bitecek

Megakent İstanbul'da uyarılara neden olan ve teyakkuza geçilmesini sağlayan Ayber kar yağışı dün sabah saatlerinde başladı. Sibirya'da gelen yağış, şehrin her yerinde etkisini göstermeye başladı. 

Megakent İstanbul'un bazı semt ve ilçelerinde kar kalığınlığının 15-20 santimetreyi bulduğu açıklandı. Kar yağışı ve yağışla birlikte etkili olan fırtınanın 14 Mart Pazartesi gününe kadar etkisini sürdüreceği belirtildi. Kar fırtınası sebebiyle ilk olarak okullar tatil edildi ardından da, motosiklet ve scooter kullanımı şehir genelinde yasaklandı ve kamu personelleri idari izinli sayıldı. Bu gelişmelerin ardından dün sabah saatlerinde İstanbul genelinde trafik yüzde 30 oldu. 

Peki İstanbul'u ve Türkiye'yi gelecek günlerde neler bekliyor? İşte ayrıntılar...
 

Kar sebebiyle ana arterlerde tuzlamalar yapıldı ve böylece herhangi bir sorun ortaya çıkmadı. Etkili olması beklenen kar yağışı sebebiyle seferlerin yüzde 30...