19 / 05 / 2024

kar nerelere yağacak

kar nerelere yağacak

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı. Ağrı'da dün akşam saatlerinden itibaren yağmaya devam eden kardan dolayı 462 köy yolu ulaşıma kapandı....

Kira geliri olanlar aman dikkat! Bunu yapmayana ceza yağacak!

Bu yılın Mart ayı ile beraber kira geliri elde eden milyonlarca kişi beyanname verecek. Mart ayının sonuna kadar elde etmiş oldukları geliri Maliye'ye bildirmeyenlerin hem istisna hakkı kaybolacak hem de vergi cezası ortaya çıkacak.

ABD'de ofis boşluklarının rekor seviyelere çıkması endişeleri artırdı!

Pandemiyle hayatımıza giren uzaktan çalışma modelinin yaygınlaşması, ABD'de ofis boşluklarını da rekor seviyelere çıkarırken yaşanan bu durum da endişeleri artırdı.

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre, 3 il için sarı kodlu uyarı yapılırken Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışı beklendiği açıklandı. İşte illere göre hava durumu ve ayrıntılar...

Ev sahipleri dikkat! İzinsiz yapanlara ceza yağacak!

Kiralardaki fahiş artışların nedenlerinden bir tanesi olan ve kiracıları mağdur eden uygulamaya yönelik düzenleme yürürlüğe girdi. Avukat Ayşe Hüseyinoğlu konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım'da başlıyor! Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak!

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım 2023 tarihinde resmen başlıyor... Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak... Acil bakın...

Araç sahipleri acil bakın, son gün 30 Kasım! Büyük cezası var!

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin son ödeme tarihi 30 Kasım olarak belirlendi, söz konusu vergileri ödemeyenlere adeta ceza yağacak...

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Konut fırsatçılarına ceza yağacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşın lokmasına kasteden fırsatçılara göz açtırmadıklarını kaydederek, yanıltıcı ilan verilmesi ya da bu konuda zafiyet gösterilmesi halinde 100 bin TL'ye kadar idari para cezası uygulayacaklarını söyledi.

Emekliler hemen bu hesaba göz atın! Hangi ayda başvuran daha yüksek maaş alıyor? Bir bir sıralandı! 

Emeklilik hesabı yapanlar son dönemde, SGK’ya başvurucağı tarih konusunda kafa karışıklığı yaşıyor. Peki hangi ayda başvuran daha yüksek maaş alıyor?

Bayram öncesi yola çıkacaklar dikkat! 60 bin liralık masrafı karşınızda görebilirsiniz

Kurban Bayramı'nın 9 güne çıkmasının ardından arabayla yol yapacak olan vatandaşlara kritik uyarılar peş peşe yapıldı. Oto tamircileri sürücüleri yaşayacağı tehlikeye karşı uyardı. Uyarıları dinlemeyenler 60 bin liralık masrafla karşı kaşıya kalabilir...

Kurban Bayramı'nda bunu yapanlar yandı! Cezalar şimdiden belli oldu!

Kurban Bayramı’na az bir zaman kaldı. Kurban kesecek olan vatandaşlara uyarılar yapıldı. Bunu yapanlara ceza yağacak. İşte detaylar!

Kurban keseceklere kırmızı kodlu uyarı! Kurallara uymayanlara peş peşe ceza yağacak!

Kurban Bayramı'nda geri sayım başladı. Bu bayram kurban keserken kurallara uymayan vatandaşlara ağır yaptırımlar uygulanacak. 

kar nerelere yağacak Haberi

kar nerelere yağacak


Ağrı'da dün akşam saatlerinden itibaren yağmaya devam eden kardan dolayı 462 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler köy yollarını açmak için çalışma başlattı.


Valilikten yapılan açıklamada, ildeki 562 köyden 100'ünün yolunun açık olduğu, 462 köy yolunun ise ulaşıma kapalı bulunduğu kaydedildi. Kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtildi.


Ardahan


Yoğun kar yağışı Ardahan'da da hayatı olumsuz etkiliyor. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Ardahan-Posof ve Ardahan-Şavşat karayollarında ulaşım güçlükle sağlanıyor.


Karayolları 183. Şube Şefliği ekipleri, karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. İl genelinde ulaşıma kapanan 26 köy yolunun açılması için başlatılan çalışmalar sürüyor.


Iğdır


Iğdır'da da 50 köy yolu yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri yolları açmak için çalışma başlattı.


Kars


Kars'ta ise...