02 / 05 / 2024

Kara Kalem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kara Kalem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kara Kalem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Erdem Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çito tarafından kuruldu.

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Kara tarafından kuruldu.

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Doların geleceği seviye açık açık paylaşıldı! Doları olanlar kaçacak yer arayacak! Kara gün geliyor, hemen bakın

Dolar endeksindeki düşüş tüm hızıyla devam ederken, doların geleceği seviye açık açık paylaşıldı. Bu rakam ilk kez açıklandı! Doları olanlar kaçacak yer arayacak! Kara gün geliyor, hemen bakın...

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 180 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kont, İbrahim Zırıh ve Mustafa Zırıh ortaklığında kuruldu.

Kara Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kara Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kara Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Salvator Emlak Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Kara Ve Deniz Motorları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salvator Emlak Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Kara Ve Deniz Motorları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Aksu tarafından kuruldu.

Fatih Kara İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Kara İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kara tarafından kuruldu.

Kara Kaplan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Kaplan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mazen Karakeh tarafından kuruldu.

Karaşal Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaşal Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Süngü tarafından kuruldu.

Kara Kalem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kara Kalem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kara Kalem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015'te, Erdem Demir Müdürlüğü'nde kuruldu.


Kara Kalem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...