06 / 05 / 2024

karaağaç Mezarlık Hizmet Binası

karaağaç Mezarlık Hizmet Binası

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Salihli Karaağaç yolu üzerinde yer alan mezarlığın tam donanımlı olarak hizmet sunabilmesi için gerekli olan giriş ve idari binalarının yapımını gerçekleştirdi

Büyükçekmece Karaağaç 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Mevkiinde yer alan bazı parsellerin bir kısmı ve 157 ada 2 ve 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Erpolat, Erol Biçer ve Kadir Ruhi Uğur ortaklığında kuruldu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

İBB'den 'Suriyelilere Özel Mezarlık' iddiasına yalanlama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’da Suriyelilere Özel Mezarlık Alanı” başlığıyla yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. İşte İBB'nin o açıklaması...

Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek!

İsrail, Kudüs’te mezarlık sorunu için çözüm arıyor. Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek.

Edirne Karaağaç Köprüsü 30 Mart'ta açılıyor!

Türkiye'nin ikinci en büyük viyadüğü olma özelliğini taşıyacak olan Karaağaç Köprüsü 30 Mart Perşembe günü açılıyor. Açılışını Başbakan Binali Yıldırım'ın yapacağı köprü bin 947 metre, yani 2 kilometre olarak inşa edildi.

Adana Büyükşehir’den Karataş’a mezarlık kompleksi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, mezarlık ve cenaze hizmetlerinin daha iyi şartlarda yürütülmesi amacıyla Karataş ilçesine idari bina, gasilhane, namazgah, abdesthane ve bekleme salonu inşa etti.

Hatay Karaağaç Sosyal Marketi açıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Arsuz Kent Konseyi işbirliğiyle hayata geçirdiği Karaağaç Sosyal Marketi açılış törenine katıldı.

Ayazağa yeni mezarlık alanı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi, Mezarlık Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Manisa Karaağaçlı, arıtma tesisine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Karaağaçlı Mahallesi’nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor. Saatte 65 metreküp su arıtılacak olan tesis sayesinde vatandaşlar daha kaliteli içme suyu tüketecek.

Karaağaçlı'ya içme suyu arıtma tesisi yapılıyor!

anisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Şehzadeler ilçesinin Karaağaçlı Mahallesinde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor.

Sakarya Karaağaç caddesindeki dönüşüm tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı dönüşüm çalışmalarında Karaağaç Caddesi’nde işlem tamamlandı. Bulvar yeni yüzüne kavuştu.

Tekirdağ Bahçeağıl-Karaağaç yolu açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanan ve hızla tamamlanan Kapaklı ilçesi Bahçeağıl- Karaağaç beton yolu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

karaağaç Mezarlık Hizmet Binası Haberi

karaağaç Mezarlık Hizmet Binası


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli Karaağaç yolu üzerinde bulunan mezarlığın tam donanımlı olarak hizmet sunabilmesi için gerekli olan giriş ve idari binalarının yapımını gerçekleştirdi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, yapımı tamamlanan hizmet binasıyla ilgili olarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihaleye çıkarılan Salihli Karaağaç yolu üzerinde bulunan mezarlık hizmet binalarının yapımı tamamlandı. Büyükşehir yasasıyla birlikte ilçelerden devrolan hizmetleri aksatmamak için hızlı bir şekilde çalışmalarını gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Salihli Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanan Karaağaç köyü üzerinde bulunan mezarlığın giriş ve idari binasının yapımını tamamladı.  Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu kabul aşamasında olan hizmet binalarının yapımıyla ilgili olarak, “Salihli Karaağaç mahallesi yolu üzerinde bulunan mezarlığın...