14 / 05 / 2024

Karaağaçlı Çamlık Mesire Alanı projesi ne zaman bitecek

Karaağaçlı Çamlık Mesire Alanı projesi ne zaman bitecek

Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nde yapılan Manisa Şehzadeler Belediyesi Meclis Toplantısı'nda konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karaağaçlı Çamlık Mesire Alanı'nın gelecek günlerde hayata geçirileceğini söyledi...

Büyükçekmece Karaağaç 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Mevkiinde yer alan bazı parsellerin bir kısmı ve 157 ada 2 ve 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

Büyük Çamlıca Camisi yarın açılıyor!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camisi"nin resmi açılışı yarın yapılacak.

Çamlıca Camisi'nde açılış için tarih bekleniyor!

Çamlıca Camisi'nin kısa sürede tamamlandığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, açılış için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uygun gördüğü bir tarihi beklediklerini aktardı....

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Altındağ Çamlık Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Çamlık Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.

Pendik Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Pendik Belediyesi tarafından tüm engelli gruplarına ve ailelerine hizmet vermek için inşa edilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Çamlık Mahallesi’nde her ihtiyaçları düşünülerek yapılan merkezin yaz sonunda açılması hedefleniyor.

Çamlıca Camii'nin açılışı ertelendi mi?

İstanbul Cami ve Kültür Hizmet birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Külünk "Çamlıca Camii tam olarak bitmeyeceği eksikleri kalacağı için açılışı erteledik" dedi...

Pendik Çamlık Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Pendik İlçesi'ne bağlı Çamlık Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Sivas Çamlık Mesire Alanı yıl içinde hizmete girecek!

Sivas Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Karşıyaka'yı cazibe merkezi yapacak olan Çamlık Mesire Alanı ve Sosyal Tesisleri yıl içinde hizmete girecek.

Edirne Karaağaç Köprüsü 30 Mart'ta açılıyor!

Türkiye'nin ikinci en büyük viyadüğü olma özelliğini taşıyacak olan Karaağaç Köprüsü 30 Mart Perşembe günü açılıyor. Açılışını Başbakan Binali Yıldırım'ın yapacağı köprü bin 947 metre, yani 2 kilometre olarak inşa edildi.

Abdülhamid'in Mersin'deki kışlası imara açılıyor!

Sultan 2’nci Abdülhamid tarafından Mersin’de 1904 yılında inşa edilen askeri kışla imara açılıyor. Kışlanın park olması isteniyor.

Manisa Karaağaçlı, arıtma tesisine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Karaağaçlı Mahallesi’nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor. Saatte 65 metreküp su arıtılacak olan tesis sayesinde vatandaşlar daha kaliteli içme suyu tüketecek.

Karaağaçlı Çamlık Mesire Alanı projesi ne zaman bitecek Haberi

Karaağaçlı Çamlık Mesire Alanı projesi ne zaman bitecek


Manisa Şehzadeler Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı Başkan Ömer Faruk Çelik başkanlığında yapıldı. Belediye meclis salonunun tadilatta olmasından dolayı Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nde yapılan toplantıda Başkan Çelik, Karaağaçlı Çamlık Mesire Alanı'nın gelecek günlerde hayata geçirileceğini söyledi. İlahesinin tamamlandığını belirten Çelik, çalışmaların başladığını ve toplam 374 bin liralık bir yatırım olacağını vurguladı. Proje kapsamında 8 bin metrekarelik Çamlık Mesire Alanı'nda düzenleme çalışmalarının yapılacağını ifade eden Çelik, "Bin 900 metrekare parke taşı, bin 140 metrekare andezit paladyen döşenmesi, 650 metrekare dökme kauçuk yürüyüş yolu yapımı, 250 metrekare taban tuğla döşenmesi, 190 metrekare kompozit ahşap yer kaplaması yapılacak. Amacımız, bu güzel mesire yerini bir an önce halkın hizmetine sunmak. Başta Şehzadeler olmak üzere Manisa'ya hayırlı olsun" açıklamasını yaptı.


Büyükşehir'e destek

Karaağaçlı ve Karaoğlanlı...