03 / 05 / 2024

Karabağlar 2015 projeleri

Karabağlar 2015 projeleri

Karabağlar Belediyesi kent görüntüsünü bozan, kötü görüntüye sebep olan sahipsiz yapıları yıkmaya başladı. Yetkililer şu ana kadar 13 metruk yapının yıkıldığını ve bu sayının yıl içinde 50'yi bulacağını söyledi.

Karabağlar'da plan değişikliğine tepki!

Karabağlar Belediyesi meclis toplantısında Güzelyalı Mahallesi'ndeki bir arazinin 'Sosyal Tesis' alanından çıkartılarak 'Özel Sosyo Kültürel Tesis' alanı yapılmasına yönelik plan değişikliği CHP ile AK Parti arasında gerginliğe yol açtı.

Kazım Erten: İzmir Demokrasi Üniversitesi Karabağlar'da kurulsun!

Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürü Ahmet Caner Baysal'ı ziyaret eden AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin Karabağlar'da kurulmasını istedi.

İzmir Karabağlar'da 191 hektarlık riskli alan imar planı askıda!

İzmir Karabağlar İlçesi, Osman Aksüner, Aşık Veysel ve Aydın Mahalleleri ile Buca İlçesi, Seyhan Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 191 hektarlık alanın imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Karabağlar'daki dönüşüm mahkemeye taşınıyor!

Karabağlar'ın Cennetçeşme ve Limontepe'de 540 hektarlık alanda başlayan kentsel dönüşüm karmaşası mahkemelik oldu. Rant projelerine karşı mücadele eden ve imar planına itiraz hakkı olmayan Karabağlarlı vatandaş, projenin iptali için yargıya gidiyor.

İzmir Karabağlar imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İzmir Karabağlar İlçesi, Cennetçeşme, Salih Omurtak, Bahriye Üçok, Limontepe, Ali Fuat Erden, Umut, Gazi, Özgür, Yüzbaşı Şerafettin ve Devrim Mahallelerini kapsayan 540 hektarlık Riskli Alanın yaklaşık 101.4 hektarlık kısmına ait imar uygulaması askıda...

İzmir Karabağlar'ın imar sorunu bu yıl çözülecek!

Karabağlar'ı ortak akılla yöneten Başkan Muhittin Selvitopu, göreve yeni seçilen İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Beşir Tunç ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptı.

İzmir Karabağlar'daki yapımı devam eden okul inşaatı mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İzmir Karabağlar ilçesinde bulunan bir arazide yapımı devam eden inşaata ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayır sorularının Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

İzmir Karabağlar kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İzmir Karabağlar'da 101.4 hektarlık riskli alana ait hazırlanan imar planı değişikliği yeniden askıya çıkarıldı...

İzmir Karabağlar'da çöken yol onarılıyor!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, inşaat çalışmasının yapıldığı alanda, yağmur nedeniyle çöken yolun onarımı için çalışma başlatıldı.

Karabağlar'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, inşaat çalışmasının yapıldığı alanda, yağmur nedeniyle çöken yolun onarımı için çalışma başlatıldı.

İzmir Karabağlar'da yol çöktü: 3 bina boşaltıldı!

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, inşaat çalışmasının yapıldığı alanda, yağmur nedeniyle 1 ayda 2 kez yol çöktü. Belediyle ekipleri, yolun kanıranda yıkım tehlikesi bulunan 3 binayı önlem alınıncaya kadar mühürledi

Karabağlar'da kentsel dönüşüm krizi bitmiyor!

Karabağlar'da, Bakanlık'ın hazırladığı ancak 3 kez itirazla karşılaşan projeyle ilgili tartışmalar devam ediyor. Gökdelen ve yüksek katlı yapıların önünün açıldığını ileri süren halk tepkili.

Hasan Özkaya: Karabağlar 30 yıldır imar bekliyor!

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği (KAMİDER) Başkanı Hasan Özkaya, "Tabela derneği olmayacağız. Yani sektörün dişlisinde yer alan herkesin sıkıntısına bütün olarak çözüm bulma hedefindeyiz" dedi.

Karabağlar'da riskli alan planı krizi!

İZMİR'in Karabağlar ilçesinde 540 hektarlık alanın 2013'te riskli alan ilan edilmesiyle başlayan planlama, tapu ve kentsel dönüşümü krizi büyüdü. Karabağlar Mahalleler Birliği üyeleri, imar planlarına askı süresi içinde 400 itiraz dilekçesi verdi.

Karabağlar 2015 projeleri Haberi

Karabağlar 2015 projeleri


Karabağlar Belediyesi kent görüntüsünü bozan, kötü görüntüye sebep olan sahipsiz yapıları yıkmaya başladı. Daha önce yapılan tespitlere göre İhsan Alyanak Mahallesi, Eskiizmir Caddesi ve Cennetoğlu Mahallesi'nde kötü görüntü yaratan ve yayaların geçişini engelleyen yapılar ekiplerce kaldırıldı. Karabağlar'da görüntü kirliliği yaratan metruk ev ve kulübelerin yapıların önüne geçmek için tespit çalışmalarının devam ettiğini belirten yetkililer, vatandaşlarla uyumlu çalışıldığını, şu ana kadar 13 metruk yapının yıkıldığını ve bu sayının yıl içinde 50'yi bulacağını söyledi.



Yeni...