04 / 05 / 2024

Karabağlar Belediyesi daire satışı

Karabağlar Belediyesi daire satışı

Mülkiyeti Karabağlar Belediyesi'ne ait olan 7 adet daire satışa sunuluyor.

İzmir Karabağlar'daki 106 hektarlık dönüşüme Bakanlıktan veto! 

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin Osman Aksüner, Aşık Veysel ve kısmen Aydın mahallesini kapsayan 106 hektarlık dönüşüm bölgesi ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan istediği tam yetki kabul edilmedi. Kentsel dönüşüm konusu Meclis'te masaya yatırıldı.  

Belediye 19 adet daireyi satıyor! İzmir Karabağlar'da ev sahibi olma fırsatı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesinde yer alan 19 adet daireyi satıyor. Peki İzmir Karabağlar'daki dairelerin fiyatları ne kadar? 

Karabağlar Belediyesi 3 konut satacak! İzmir'in göbeğinde 1.5 milyon TL'ye konut fırsatı!

Karabağlar Belediye Başkanlığı, İzmir Karabağlar'da yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

İzmir Karabağlar'da 36 adet konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 36 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? 

İzmir Karabağlar'da 52 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 52 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? 

Karabağlar'daki dönüşüm için bakanlıktan izin çıktı!

Karabağlar Belediyesi'nce yürütülen kentsel dönüşüm projesi için merakla beklenen izin çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan riskli alan olarak belirlenen 106 hektarlık alan için izin verdi.

İzmir Karabağlar'da imar planlama süreci hızlandı!

Karabağlar Belediyesi, revizyon imar planlama süreci için Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı bazı odalarla görüş alışverişi yaptı. 

İzmir Karabağlar'da üniversite ve konut alanı tartışması!

İzmir Karabağlar Belediyesi’nin üniversiteye vermek istediği alanın, mahkeme kararına rağmen konut yaptırmak istendiğini belirten CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, "Karabağlar üniversite mi istiyor, konut mu istiyor onun kararını versin" dedi.

Karabağlar Belediyesi'nden TOKİ'nin Uzundere'deki konut ihalesine tepki! 

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı, Muhittin Selvitopu, TOKİ'nin Uzundere'deki konut inşası için ihaleye çıkmasına tepki gösterdi.

Muhittin Selvitopu: Karabağlar'da sağlık binalar yapılacak!

İzmir Karabağlar Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sağlıklı binalar yapılmasını hedeflediklerini belirtti.

Karabağlar'da emlak vergisi internetten ödenebilecek!

İzmir Karabağlar Belediyesi, dijitalleşme atağını hızla sürdürüyor. Belediyenin internet adresi üzerinden emlak vergisi ödemeleri yapabiliyor.

İzmir Karabağlar Metrosu için ilk adım atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Halkapınar-Karabağlar metro hattı için proje ve inşaat ihaleleri sürecini başlattı.

Karabağlar dönüşecek ve yenilenecek!

Karabağlar Belediyesi’nin 2020-2024 yıllarını kapsayan stratejik planı, belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Hedefimiz modern bir Karabağlar yaratmak” dedi.

Karabağlar Belediyesi daire satışı Haberi

Karabağlar Belediyesi daire satışı

Karabağlar Belediyesi mülkiyeti kendine ait olan 7 daireyi satışa sunuyor. Merkeze çok yakın olan her türlü ulaşımın kolaylıkla sağlandığı dairelerden 2+1 olanlar 275 bin TL, 3+1 olanlar ise 320-330 bin fiyat aralığında ihaleye çıkacak. Konumu ve merkeze yakın olması nedeniyle ilgi gören dairelerde koridor ve merpen aralıkları geniş, kamera sistemleri, asansörü, çelik kapısı, iç kapıları Amerikan kapı, ahşap PVC doğrama, tüm tavanlar plastik boya, duvarlar saten boya, tüm odalar parke kaplı, MDF'den hazır mutfak, Hilton banyo, taban ve tavana kadar 1. sınıf seramik, doğalgaz, kombili, merkezi sistem TV anteni, yatak odasında dolap, ebeveyn banyolu, tüm dairelerde ışıklandırma sistemi ve avizeler mevcut durumda. Ayrıca daireler içinde kiler ve vestiyer ile apartmanın girişinde özel otoparkı mevcut.


TELEFONLA DA BİLGİ ALINABİLİR


Dairelerin satış ihalesi...