03 / 05 / 2024

Karabağlar metruk bina yıkım

Karabağlar metruk bina yıkım

Karabağlar Belediyesi kent görüntüsünü bozan, kötü görüntüye sebep olan sahipsiz yapıları yıkmaya başladı. Yetkililer şu ana kadar 13 metruk yapının yıkıldığını ve bu sayının yıl içinde 50'yi bulacağını söyledi.

İzmir Karabağlar'da kayma riskli bina tahliye edildi!

İzmir Karabağlar'da yağış sebebiyle kayma riski bulunan 3 katlı bina tahliye edildi. 

Bingöl'de metruk bina yıkıldı!

Bingöl'ün merkeze bağlı Yeni Mahalle ilçesinde bulunan uyuşturucu bağımlıların kullandığı metruk bina Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine Belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Kahramanmaraş'ta yarım asırlık 5 katlı metruk bina yıkıldı

Kahramanmaraş Elbistan'da madde bağımlılarının mekanı haline gelen 5 katlı 54 yılık metruk bina, belediye ekiplerince kontrollü şekilde yıkıldı...

Bingöl'deki metruk bina yıkıldı!

Bingöl'de madde bağımlıların kullandığı metruk bina Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

İzmir Karabağlar'da dönüşüm sürüyor!

İzmir Karabağlar’daki kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Karabağlar’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatları çerçevesinde sürdürüldüğünü ifade etti.

Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentsel yenileme kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı.  

Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi!

Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Liva Home İzmir projesi Temmuz 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi 225 bin TL'den başlıyor.

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi!

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi toplantısı yapıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise imar planı revizyonu ve imar uygulamaları tamamlandığında bunun Karabağlar halkına ve belediyeye yararının olacağının söyledi.

İzmir Karabağlar imar istiyor!

İzmir Karabağlar Kentsel Dönüşümde Hak Arayanlar Derneği Başkanı Halil Ecevit, Karabağlar'daki kentsel dönüşümle ilgili olarak, açıklamalarda bulundu. Ecevit, bölge halkının imar istediğini belirtti.

İstanbul'da metruk bina seferberliği başladı!

Türkiye’de 14 bin 519 adet metruk bina tespit edilirken bunların 6 bin 548’i yıkıldı. Belediyeler, tescilli metruk binaların yıkımı konusunda mevzuat engeline takıldıklarından yakınıyor.

İzmir Karabağlar'a yeni semt merkezi!

İzmir'in Karabağlar ilçesine yeni bir semt merkezi kazandırılması için harekete geçildi. Bölgede 200 kişilik çok amaçlı salon inşa edilecek.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen'i makamında ziyaret etti.

Karabağlar'a Palandöken 1071 projesi!

İzmir'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Palandöken İnşaat, Karabağlar'da yeni bir projeye başlıyor. Palandöken 1071 projesi 8 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Karabağlar metruk bina yıkım Haberi

Karabağlar metruk bina yıkım


Karabağlar Belediyesi kent görüntüsünü bozan, kötü görüntüye sebep olan sahipsiz yapıları yıkmaya başladı. Daha önce yapılan tespitlere göre İhsan Alyanak Mahallesi, Eskiizmir Caddesi ve Cennetoğlu Mahallesi'nde kötü görüntü yaratan ve yayaların geçişini engelleyen yapılar ekiplerce kaldırıldı. Karabağlar'da görüntü kirliliği yaratan metruk ev ve kulübelerin yapıların önüne geçmek için tespit çalışmalarının devam ettiğini belirten yetkililer, vatandaşlarla uyumlu çalışıldığını, şu ana kadar 13 metruk yapının yıkıldığını ve bu sayının yıl içinde 50'yi bulacağını söyledi.



Yeni...