03 / 05 / 2024

Karabağlar yıkım

Karabağlar yıkım

Karabağlar Belediyesi kent görüntüsünü bozan, kötü görüntüye sebep olan sahipsiz yapıları yıkmaya başladı. Yetkililer şu ana kadar 13 metruk yapının yıkıldığını ve bu sayının yıl içinde 50'yi bulacağını söyledi.

Kaçak yapıların yıkılmasında flaş gelişme! AYM o hükmü iptal etti: Yıkım kararları 'mahkemelik' olabilecek!

AYM, belediyelere 'karar almadan' kaçak yapıları yıkma yetkisi tanıyan hükmü iptal etti. Böylece kaçak yapı sahiplerinin yıkım kararına karşı iptal davası açabilmesi gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde hafif yapı çağrısı: Hafif yapıların kullanılması yıkımı azaltıyor!

Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, deprem bölgesinde konutların tamamlanmasının normale dönüş için önemini vurguladı ve hafif yapıların yıkımı azalttığının altını çizdi. İşte o açıklama...

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı TBMM'de!

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ataş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Rize'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında bazı yapılar yıkılıyor!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde yıkılmasına karar verilen 168 bağımsız bölümün yer aldığı 5 bloktan oluşan yapıların yıkımı sürüyor.

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Karabağlar yıkım Haberi

Karabağlar yıkım


Karabağlar Belediyesi kent görüntüsünü bozan, kötü görüntüye sebep olan sahipsiz yapıları yıkmaya başladı. Daha önce yapılan tespitlere göre İhsan Alyanak Mahallesi, Eskiizmir Caddesi ve Cennetoğlu Mahallesi'nde kötü görüntü yaratan ve yayaların geçişini engelleyen yapılar ekiplerce kaldırıldı. Karabağlar'da görüntü kirliliği yaratan metruk ev ve kulübelerin yapıların önüne geçmek için tespit çalışmalarının devam ettiğini belirten yetkililer, vatandaşlarla uyumlu çalışıldığını, şu ana kadar 13 metruk yapının yıkıldığını ve bu sayının yıl içinde 50'yi bulacağını söyledi.



Yeni...