25 / 08 / 2024

Karabük Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı

Karabük Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı

Karabük Belediye binası ve iş merkezi ihalesini kazanan Karabük'ün önde gelen inşaat sektörü sahiplerinden Adnan Çebi zemin etütlerinin yapılarak çalışmalara 15 gün içinde başlanarak 15 ayda binaları bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

TOKİ Karabük Eskipazar'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Karabük'te de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Karabük Eskipazar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eskipazar 2022 ucuz konut projesi.

Ayçiçeği bolluğu gelecek! Karabük’ten yeni destekleme modeli ile başarı geldi

Karabük'ün yağlık ayçiçeği üretimi, yeni destekleme modeli ile 900 tona yükseldi. İşte detaylar...

Karabük Belediyesi'nden büyük fırsat! 3 adet iş yeri satıyor!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Bayır Mahallesi'nde yer alan 3 adet iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Karabük'e 4 yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük’e 4 millet bahçesi yapılacağını duyurdu.

Karabük Belediyesi'nden 46.7 milyon TL'ye satılık 7 depo!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır Mahallesi'nde yer alan 7 depoyu 46 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Karabük'te okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 2 yeni konut ve 100 kişilik pansiyon inşa edecek.

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük Merkez'de 2 yeni okul inşa edecek!

TOKİ, Karabük Merkez Beşbinevler Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası , Fevzi Çakmak Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası, Yenice İlçesi, Atatürk Mahallesi 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesini 3 Haziran 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Karabük Belediyesi'nden 12 milyon TL'ye kiralık iş yerleri!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahalle'de yer alan iş yerlerini kiraya verecek. İş yerlerinin kiralama ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Karabük Belediyesi'nden kiralık iş yerleri!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahalle'de yer alan iş yerlerini 15 milyon TL bedelle kiraya verecek.

Karabük Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı Haberi

Karabük Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı


Geçtiğimiz ay sonu ihalesi yapılan Karabük Belediyesi yeni hizmet binası ve iş merkezi inşaatının çalışmaları start alıyor. 


Mülkiyeti Karabük Belediyesine ait olan yaklaşık 4 bin metre kare alan üzerine inşa edilecek olan belediye binası ve iş merkezi ihalesini kazanan Karabük'ün önde gelen inşaat sektörü sahiplerinden Adnan Çebi. zemin etütlerinin yapılarak çalışmalara 15 gün içinde başlanarak 15 ayda binaları bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. 


İnşaatın 4 katının otopark olduğunu depreme dayanıklı ve yüksek güvenlikte olacağını anlatan İşadamı Adnan Çebi. "15 gün içinde inşaat çalışmalarına başlayıp 15 ayda bitirmeyi hedefliyoruz. 


A ve B Blok olarak inşa edilecek binalardan A blok kısmı Belediye binası olacak ve 7 katlı olacak, iş merkezi olarak yapılacak binamız ise 9 katlı olacak. Otopark kısmında her bir kat 120 araçlık olacak olup...