15 / 05 / 2024

karabük belediyesinin açtığı yaya köprüsü

karabük belediyesinin açtığı yaya köprüsü

Karabük Belediyesi tarafından vatandaşların ulaşmakta güçlük çektiği hastane ile 5 mahalle arasındaki Adatepe Deresi'nin üzerine yapılan 135 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki yaya köprüsü törenle açıldı...

Gençlerin üniversitede eğitimci olmaya hayali gerçekleşiyor! YÖK kadro açtı

İstihdam ve bölgesel kalkınma çalışmalarına bir destek de YÖK'ten geldi. YÖK, toplam 64 üniversiteye 800 araştırma görevlisi kadrosu açtığını açıkladı. İşte tüm ayrıntılar…

Kripto para borsası Binance'dan sürpriz Twitter desteği! Kredi musluğunu açtı

Kripto para borsası Binance, Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk'a 500 milyon dolarlık kredi açtı. Binance, Twitter’a 500 milyon dolarlık öz sermaye yatırımı yapmayı planladığını açıkladı.

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da AVM'ler kapılarını yeniden açtı!

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Akfen GYO otelini sağlıkçılara açtı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı (GYO) gecesini gündüzüne katarak kahramanca görev yapan sağlık çalışanlarına Eskişehir İbis Oteli'nin kapılarını açtı.

Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta açtı!

Türkiye'nin katılım bankası olan Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta hizmete açtı.

Türkiye ulaştırma alanında çığır açtı!

Türkiye 15 yıl içine ulaştırma alanında büyük çığır açtı. Tüm illeri birbirine bağlayan duble yollar, kıtaları birleştiren köprüler, dağları aşan tüneller Türk halkının gururu oldu. Hızlı tren ve havalimanları ise uzakları yakın etti.

Karabük Bahçelievler Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından yaptırılan Sosyal Yaşam Merkezi’nin 22.ncisi Karabük Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

Karabük Soğuksu'da TOKİ parkı açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesine yapılan Soğuksu TOKİ Parkı'nın açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, göreve geldikten sonra 7 yıl içerisinde Karabük'ün şeklini ellerinden geldiğince değiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Karabük Kartaltepe Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında 21. Sosyal Yaşam Merkezi, Kartaltepe Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

Karabük Esentepe Mahallesi'nde iki asansör törenle hizmete açıldı!

Karabük Belediyesi'nin, yüksek kesimde bulunan Esentepe Mahallesi'ne yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yaptığı iki asansör, törenle hizmete alındı.

Ali Ağaoğlu, Ayşe Özyılmazel'e 500 bin liralık dava açtı!

Ayşe Özyılmazel, Ali Ağaoğlu’na hakaret nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.Ali Ağaoğlu da boş durmadı. İşadamı, Özyılmazel’in köşe yazısından kendisine hakaret ettiği iddiasıyla 500 bin liralık tazminat davası açtı.

Karabük Üniversitesi Camisi açıldı!

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Karabük Üniversitesi Camisi'nin ibadete açılması dolayısıyla düzenlenen törende katıldı.

Karabük-Zonguldak demiryolu hattı açıldı!

Irmak-Karabük-Zonguldak Demiryolu Hattı Rehabilitasyonu ve Sinyalizasyonu Projesi Karabük-Zonguldak kesimi açılış töreni Karabük İstasyonu'nda yapıldı.

karabük belediyesinin açtığı yaya köprüsü Haberi

karabük belediyesinin açtığı yaya köprüsü


Karabük Belediyesi tarafından vatandaşların ulaşmakta güçlük çektiği hastane ile 5 mahalle arasındaki Adatepe Deresi'nin üzerine yapılan yaya köprüsü törenle açıldı.


Köprünün Esentepe Mahallesi çıkışında düzenlenen törende konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kurtuluş, Yeşil, Öğlebeli, Kapullu ve Esentepe mahalleleri sakinlerinin Karabük Üniversitesi (KBÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşımı için yaklaşık 40 metre derinlikteki dere yatağının üzerine çelikten inşa edilen 135 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki köprüyü tamamlayarak vatandaşların hizmetine açmaktan mutlu olduklarını söyledi.


Karabük'ün yaşam standartlarının yüksek olmasını amaçladıklarını, verdikleri her sözü yerine getirdiklerini anlatan Vergili, "Köprü, yaşlılarımız ve çocuklarımız için önemli. Bu köprü sayesinde 15 dakikalık yol, 1-2 dakikaya iniyor. Köprü, hem mahallelere hem de hastaneye gidişi kolaylaştırdı. Bundan önce de yatay, dikey asansör ve yürüyen merpen hizmete girdi....