17 / 05 / 2024

Karabük Eskipazar arsa satışı

Karabük Eskipazar arsa satışı

Karabük İli, Eskipazar İlçesi, İmanlar Köyü, Karabayır Mevkii'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 51 milyon 583 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

TOKİ Karabük Eskipazar'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Karabük'te de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Karabük Eskipazar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eskipazar 2022 ucuz konut projesi.

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Karabük Eskipazar Devlet Hastanesi binasının akıbeti mecliste!

Karabük ilinde 2017 yılında açılan Eskipazar Devlet Hastane binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Aksoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabük Eskipazar'daki 30 dükkanlı sanayi sitesinin projesi hazır!

Karabük Eskipazar'da 30 dükkanlı sanayi sitesi yapılması planlanıyor. Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, sanayi sitesi için projenin hazırlandığını belirtti...

Karabük Eskipazar'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Karabük ili, Eskipazar ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karabük'te 3 hastane açıldı!

Sağlık Bakanı Koca, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Yenice Devlet Hastanesi, Eskipazar Entegre Devlet Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi...

Karabük’te arazi kavgası! 1 ölü, 1 yaralı!

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde amca yeğen arasında arazi kavgası çıktı. Olay sonucunda, yeğen Recep Yarar hayatını kaybederken eşi ise yaralandı.

Karabük'te 22.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karabük Belediyesi, Bayır Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 31 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Karabük Eskipazar'da 51.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Karabük İli, Eskipazar İlçesi, İmanlar Köyü, Karabayır Mevkii'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 51 milyon 583 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Karabük Bulak Köyü'nde 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Karabük Merkez'de Bulak Köyü'ndeki arsasını satıyor. Arsa için ihale, 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Karabük'te Milli Emlak'tan 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük'ün Merkez İlçesi Bulak Köyü'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 837 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap Konutları 10 dakikada satıldı!

Kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla satışa sunulan TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap Konutları'nda 45 ev 10 dakikada satıldı.

TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap'ta toplam 45 adet daire yer alıyor. TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap başvuruları başladı.

Karabük Eskipazar arsa satışı Haberi

Karabük Eskipazar arsa satışı

Karabük İli, Eskipazar İlçesi, İmanlar Köyü, Karabayır Mevkii'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 51 milyon 583 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :28.12.2016 havale tarihli bilirkişi kıymet takdiri raporlarında belirtildiği üzere;Karabük İli Eskipazar İlçesi,İmanlar Köyü Karabayır Mevkii'nde;145 Ada 2 Parsel arsa vasfında 108.364,67 m2 yüzölçümündeki taşınmaz, Eskipazar Belediyesi tarafından yapılan imar uygulaması sonucunda arsa vasfında müstakilen borçlu adına tescil edilmiştir.Keşif tarihi itibarıyla değerinin belirlenmesinde;Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yayımlanan Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri ile ilgili tebliğ göz önünde bulundurularak,taşınmazın yeri,konumu,imar durumu,kullanım ve hali hazır durumu,jeolojik yapısı,zemin emniyeti,çevresindeki yapılaşma durumu,yıpranma oranı,diğer objektif unsurlar ve yukarıda sayılan özellikler ile ulaşım kolaylığı,Belediye hizmetlerinden yararlanma durumu,taşınmazların değerlendirilmesi dava tarihine göre civarındaki taşınmazların alım ve satım rayiç ile çevre araştırmaları...