05 / 05 / 2024

Karabük köprü

Karabük köprü

Karabük'ün Kartaltepe ve Yenişehir Mahallesini birbirine bağlayacak olan köprünün inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Karabük'e yeni köprü!

Karabük Belediyesi tarafından yapılan, Kayabaşı ve Hürriyet Mahallesini birbirine bağlayan yaya köprüsü törenle hizmete açıldı. Açılışa Kayabaşı ve Hürriyet Mahallesi halkı yoğun ilgi gösterdi.

Karabük'e yeni köprü!

Karabük'ün Kartaltepe ve Yenişehir Mahallesini birbirine bağlayacak olan köprünün inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Karabük'e köprülü kavşak müjdesi!

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Kardemir Köprülü Kavşağı’nın proje ihalesinin 21 Haziran’da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldığını açıkladı.

TOKİ'den Karabük Taşköprü'ye yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Karabük'ün Taşköprü'ye 310 konutluk bir proje inşa edilecek. Projenin 500 günde tamamlanması bekleniyor.

Karabük Kanyon Köprü 3 Nisan'da açılıyor!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin vizyon projelerinden biri olan Kanyon Köprü 3 Nisan'da vatandaşların hizmetine açılıyor.

Karabük Kanyon Köprüsü'nde inşaatında sona gelindi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kanyon köprü inşaatında son rötuşların yapıldığını bildirdi.

Karabük Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Karabük'te 310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesinin ilk ayağı olan Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Karabük'e yeni köprü!

Karabük Belediyesi tarafından yapılan, Kayabaşı ve Hürriyet Mahallesini birbirine bağlayan yaya köprüsü törenle hizmete açıldı. Açılışa Kayabaşı ve Hürriyet Mahallesi halkı yoğun ilgi gösterdi.

Yozgat’ta tarihi köprüler restore edilecek!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta bulunan üç tarihi köprünün restore edileceğini söyledi. Tarihi Karabıyık Köprüsü'yle Sekili Koşa Köprüsü’nün onarım ihalesi 23 Kasım'da yapıldı.

MÜSİAD Karabük'te şube açıyor!

Çevrik Köprü tesislerinde işadamları ve basın mensupları ile birlikte kahvaltıda bir araya gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi Kurucu Kurulu üyeleri dernek hakkında bilgiler verdi...

Kanyonpark Boğaz Köprüsü Projesi, Karabük'le Safranbolu'yu birleştirecek!

Karabük’de bir ilki yaparak 5 mahalleyi birbirine bağlayan yaya köprüsünü vatandaşın hizmetine sunan Karabük Belediye Başkanı ve MHP adayı Rafet Vergili, şimdi de Karabük ile Safranbolu'yu bağlayan Kanyonpark Boğaz Köprüsü Projesi'ni tanıttı...

Adatepe Deresi üzerine yapılan yaya köprüsü törenle açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından vatandaşların ulaşmakta güçlük çektiği hastane ile 5 mahalle arasındaki Adatepe Deresi üzerine yapılan yaya köprüsü törenle açıldı. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Yaptığımız hizmetlerle Türkiye'de fark yarattık".

Karabük Adatepe Köprüsü törenle açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından vatandaşların ulaşmakta güçlük çektiği hastane ile 5 mahalle arasındaki Adatepe Deresi'nin üzerine yapılan 135 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki yaya köprüsü törenle açıldı...

Karabük'te hastane ile 5 mahalle arasına yapılan köprü tamamlandı!

Karabük'te 5 mahalle sakinlerinin Karabük Üniversitesi (KBÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşımı için yaklaşık 40 metre derinlikteki dere yatağının üzerine çelikten inşa edilen 135 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki köprü, tamamlandı....

Karabük köprü Haberi

Karabük köprü


Karabük'ün Kartaltepe ve Yenişehir Mahallesini birbirine bağlayacak olan asansörlü yaya köprüsünün inşaat çalışması son sürat devam ediyor.


Kartaltepe Mahalesi Cevizkent Toki Mevkiinde hayata geçirilen yaya köprüsü tamamlandığında Kartaltepe - Yenişehir arası birleşmiş olacak. 


Vatandaşların rahat ve güvenliği için Kartaltepe Mahallesi ile Yenişehir’i birbirine bağlayacak olan yaya köprü inşaatı tamamlandığında Karabük halkına büyük bir kolaylık sağlanması...