13 / 05 / 2024

Karabük Rüya Şehir kentsel dönüşüm projesi

Karabük Rüya Şehir kentsel dönüşüm projesi

Çebioğlu Grup Karabük'ün dev kentsel dönüşümü olan 'Rüya Şehri' startını verdi. 4 yılı aşkındır devam eden çalışma sonucu Adatepe bölgesine yapılması planlanan 'Rüya Şehir'in ilk startı verilerek hafriyat çalışmalarına kurban kesilerek başlandı.

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

Ayçiçeği bolluğu gelecek! Karabük’ten yeni destekleme modeli ile başarı geldi

Karabük'ün yağlık ayçiçeği üretimi, yeni destekleme modeli ile 900 tona yükseldi. İşte detaylar...

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

Ankara Büyükşehir ihalelerinde yüksek kırım yaşanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları, Youtube kanalı ve ABB TV’den canlı şekilde yayınladığı ihalelerde yüksek kırım rekorları kırılıyor.

Kırşehir'de kerpiç ev çöktü: 1 yaralı!

Kırşehir'de kerpiç evin oturma odasının duvarı çöktü. Olay sonucunda evde yalnız yaşayan Başar Algın (45) hafif yaralandı.

Azim Şahin: İskenderun'un imar planı hayal kırıklığı yaşattı!

İskenderun kent merkezi ve etrafında yer alan yeni 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hakkında konuşan Şehir Plancısı Azim Şahin, uzun zamandır plansız kalan şehrin yeni imar planının hayal kırıklığı yaşattığını belirtti.

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Kırşehir'de yaşayan hayırsever iş adımı Muzaffer Marşap, tarafından Ahi Evran Üniversitesi'ne İslami İlimler Fakültesi ve cami inşaatı yapılıyor.

Kırşehir Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımında sona yaklaşılıyor.

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, 2017 yılına ilişkin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da biteceğini dile getirdi. 

Kırşehir Uzun Çarşı projesi çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

Karabük Rüya Şehir kentsel dönüşüm projesi Haberi

Karabük Rüya Şehir kentsel dönüşüm projesi

Çebioğlu Grup Karabük'ün dev kentsel dönüşümü olan 'Rüya Şehri' startını verdi. 


4 yılı aşkındır devam eden çalışma sonucu Adatepe bölgesine yapılması planlanan 'Rüya Şehir'in ilk startı verilerek hafriyat çalışmalarına kurban kesilerek başlandı.


İşadamı Adnan Çebi tarafından Adatepe'ye yapılacak olan mega proje kapsamında ada kapsamında ilk kazma yıkılan gecekondu bölgelerinde başlıyor.


Rüya Şehir olarak bugün start alan bölgede kurban kesen işadamı Adnan Çebi, "Türkiye'de fikir tepeden sonra ikinci büyük kentsel dönüşümün yapılması planlanan Adatepe mahallesinde dev bir kentsel dönüşüme nihayet başlıyoruz. İlk etapta ada bazında planlanan ilk bloğun hafriyat çalışmaları sonrası bayram ertesi temel atacağız. Kent dönüşüm kapsamında alamadığımız yerler vardı buraları atlayarak, elimizdeki mevcut yerlerde inşaat hızla devam edecek. Her blok yerine göre değişerek 12-13 katlı olarak bir yıl içinde tamamlamayı hedefliyoruz....