14 / 05 / 2024

Karabükte asansör projesi

Karabükte asansör projesi

Yaylacık Sosyal Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindiği bildirildi. Karabük Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin yürüttüğü proje kapsamında her mahalleye bir merkez yapıldığı belirtildi.

Cennet-Cehennem mağaralarına yapılan asansör ve seyir terasına tepki!

Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan Cennet-Cehennem mağaraları için 2 yıl önce Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan 10 milyon TL'lik asansör projesi tartışmalara sebep oldu. Demir asansörün bölgenin doğal yapısına zarar verdiği belirtildi...

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

Karabük Esentepe Mahallesi'nde iki asansör törenle hizmete açıldı!

Karabük Belediyesi'nin, yüksek kesimde bulunan Esentepe Mahallesi'ne yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yaptığı iki asansör, törenle hizmete alındı.

Karabük Belediyesi'nden Esentepe Mahallesi'ne asansör atağı!

Kent merkezinden Esentepe Mahallesi'ne çıkmak isteyen ve 100 metre uzunluğundaki merdiveni çıkmak zorunda kalan vatandaşların zorlanması nedeniyle belediye tarafından Dereevler mevkisine asansör yerleştirildi.

Ihlara Vadisi'ne teleferik ve asansör projesi geliyor!

Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz, asansör ve teleferik projelerinin Anıtlar Yüksek Kurulu'nun önünde olduğunu belirtti. Yılmaz, Kapadokya Bölgesi'nin girişindeki Ihlara Vadisi'nin dünyanın önde gelen büyük kanyonuna sahip olduğunu söyledi.

Karabük'te yüksek tepelerdeki mahalleler için asansör inşa ediliyor!

Karabük Belediyesi, yüksek tepelere kurulu mahalleye vatandaşların rahat ulaşması için 2 asansör daha inşa ediyor. Belediye tarafından yapımına başlanan 12’şer kişilik ve etrafı camdan 2 asansör, merdiven tırmanma çilesine son verecek.

Otis, Türkiye’nin en hızlı asansörünü kurdu!

Otis Türkiye; Zorlu Gayrimenkul’ün projesi Levent 199 için dizayn ettiği ‘hızlı’, ‘akıllı’ ve ‘çift katlı’ asansör sistemi ile bir ilke daha imza attı.

Edirne'deki binaların ilk üç katında asansör kullanılmayacak!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Valilik toplantı salonundaki, "Asansör Yerine Merdiven Kullanalım Projesi"nin tanıtımında, Edirne Valiliğinin, sağlıklı bir toplum için yürüttüğü projelere bir yenisini eklediğini söyledi.

Beşiktaş'tan asansör kazası açıklaması!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ'den yapılan açıklamada, yapımı süren Beliktaş Vodafone Arena'da bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haberin asılsız olduğu bildirildi.

Double Deck ile asansör beklemeyeceksiniz!

Double Deck asansörler, aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki kabinin birlikte hareket etmesi prensibi ile çalışıyor. Double Deck sistemi nasıl çalışıyor? İşte cevapları...

Asansör Fuarı CNR Expo'da başladı!

Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı CNR Expo Yeşilköy'de bugün başladı. Asansör Fuarı, 28 Eylül 2014 Pazar gününe kadar sürecek. Avrasya Asansör Fuarı'na 30 bin profesyonelin katılımı bekleniyor.

Torunlar GYO asansör firmasıyla anlaşmayı bitirdi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torunlar GYO Geda Major asansör sözleşmesini feshetti. Sözleşme 31 Mayıs 2013'te yapılmıştı.

Asansör firması, Torunlar'ı suçladı!

Torunlar GYO tarafından 'Facianın nedeni asansör şirketi, bu şirketle sözleşmemizi feshettik' açıklamasını yalanlayan Geda-Majör Limited Şirketi 'Elimize sözleşmenin feshedildiğine dair bir yazı ulaşmadı. Asıl sorumlu Torunlar GYO'dur' açıklaması yaptı.

Karabükte asansör projesi Haberi

Karabükte asansör projesi

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edildiği ifade edilen açıklamada, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda hizmetlerin devam edileceği kaydedildi. 


Karabük'te asansör inşaatı Karabük Belediyesi tarafından Dereevler ile Yeşil Mahalle arasında asansör yapılıyor. 


Karabük Belediyesi'nden yapılan açıklamada, şehrin yüksek ve engebeli mahallelerine vatandaşların rahat ulaşımını sağlamak için asansörler yapıldığı ifade...