05 / 05 / 2024

Karabükte bir evde yangın çıktı

Karabükte bir evde yangın çıktı

Karabük'te bir evde yangın çıktı. Bir ev ve ahırın kullanılamaz hale geldiği yangında, bir kişi dumandan etkilendi ve 2 büyükbaş hayvan telef oldu. Dumandan etkilenen Emine Furuncu'ya olay yerine çağrılan sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Karabük'te bir evde yangın çıktı!

Karabük'te Yenimahalle Millet Caddesi üzerinde bir evde yangın çıktı. Yangın nedeni ile 3 ev ve de bir otomobil kullanılamaz hale geldi, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Aile Bakanlığı'nden evde bakım maaşı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bir evde bakım maaşı müjdesi geldi. Bakanlık sevindiren haberi verdi. Evde bakım maaşları hakkında flaş gelişme.

Ev sahibi evi satarsa kiracı çıkmak zorunda mı? Kiracı bir evde kaç sene oturabilir?

Ev sahibi ve kiracılar iyi anlaşıp herhangi bir sorun yaşamayabilirler. Ancak iyi anlaşamayanlar bazı sorulara yanıt aramaktadır. Peki “Ev sahibi evi satarsa kiracı çıkmak zorunda mı?” İşte detaylar!

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

Ankara'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara'da Yeni Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi...

Antalya'da istinat duvarı çöktü! Bir ev ve bir araçta hasar oluştu!

Antalya Kaş'ta meydana gelen heyelanda istinat duvarının üzerine çöktüğü otomobille bir evde hasar meydana geldi.

Esenyurt'ta bir evde patlama! 3 yaralı!

Esenyurt'ta bir evde patlama meydana geldi. Yaralıların olduğu belirtilen olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi...

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Beşiktaş'ta toprak kayması! Bir evde maddi hasar!

Beşiktaş'ın Akatlar Mahallesi'nde yoğun yağış sonrası toprak kaydı. Olay sonucu bir evde maddi hasar meydana geldi.

3 metrekarelik bir evde yaşar mıydınız?

Ev fiyatlarının oldukça yüksek olduğu Hong Kong'da bir çok insan hiç de insani olmayan daracık yerlerde yaşamak zorunda. Peki siz 3 metrekarelik bir evde yaşar mıydınız?

Ünlülerin evleri kaç metrekare?

Ünlü isimler hakkında en çok merak edilen şeylerden biri de yaşadıkları evleri. Ünlüler, yüzlerce metrekare büyüklükteki evleri satın alıyor, bazıları ise kutu gibi bir evde yaşıyor. Peki hangi ünlünün evi kaç metrekare? İşte yanıtı...

Türkiye'de her 10 kişiden 6'sı kendi evinde oturuyor!

Interpress tarafından derlenen bilgilere göre; Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 60'ı kendilerine ait bir evde oturuyor. 

10 soruda aile konutu şerhi!

Eşlerin birlikte yaşamlarını sürdüğü konuta aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, aile konutu şerhi nedir? Aile konutu şerhi olan bir evde eşlerin hak ve sorumlulukları nelerdir?

İşte David Beckham'ın muhteşem evi!

Efsane futbolcu David Beckham, eski zamanların şatolarını andıran bir evde yaşıyor. Ev tam olarak 41 milyon dolar değerinde.

Karabükte bir evde yangın çıktı Haberi

Karabükte bir evde yangın çıktı

Karabük'te bir ev ahırın kullanılamaz hale geldiği yangında, bir kişi dumandan etkilendi ve 2 büyükbaş hayvan telef oldu.


Kurtuluş Mahallesi Okul Sokak'ta Ramazan Furuncu'ya ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.


Yangını fark eden Furuncu, evde bulunan eşi Emine Furuncu ve iki çocuğunu dışarı çıkartarak durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. 


Dumandan etkilenen Emine Furuncu'ya olay yerine çağrılan sağlık ekipleri müdahalede bulundu.


Yangında, ev ve evin yanında bulunan ahır kullanılamaz hale geldi. Ahırda bulunan 2 büyükbaş hayvan ise telef oldu.


Ramazan Furuncu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangın esnasında evde bulunduklarını ve arka camdan çıktıklarını söyledi. 


Evde iki kez elektrik sigortalarının attığını ve kontrol için dışarı çıktığında evdeki yangını fark ettiğini ifade eden Furuncu, "Can kaybımız yok. İki...