04 / 05 / 2024

Karabükte yaşam kompleksi inşaatı hızla ilerliyor

Karabükte yaşam kompleksi inşaatı hızla ilerliyor

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ilk defa yapılacak olan Yaşam Kompleksi projesinin hem ticari bakımdan hem de sosyal aktivite bakımından kente çok önemli katlı sağlayacağını söyledi.

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Ankara'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara'da Yeni Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi...

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Mardin'deki Kamor Parkı yaşam alanı ve spor kompleksi olacak!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, atıl haldeki 65 bin metrekarelik Kamor Parkı'nı yaşam alanı ve spor kompleksine dönüştürüyor...

Denizli Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce inşaatlarını tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Mardin'e Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi Projesi geliyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal yaşam evi ve spor kompleksi yapıyor. Belediye  atıl durumda olan Kamor Parkı'nı, Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi Projesi ile yeniden inşa ediyor.

Karabük Kapullu Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapullu Sosyal Yaşam Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Midwood İstanbul Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı!

Büyükçekmece'de yapımı devam eden Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı. Midwood İstanbul'un Avrupa'nın en büyük film platosu olması hedefleniyor.

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi'ne inşa edilecek Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı. Kompleks 53 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek.

Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Etimesgut Belediyesi, içerisinde yaşam, eğitim ve spor merkezlerinin yer alacağı Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı.

Şanlıurfa Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından inşa edilecek Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı. Seyrantepe'de yükselecek proje vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak.

Karabük Bahçelievler Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından yaptırılan Sosyal Yaşam Merkezi’nin 22.ncisi Karabük Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

Karabükte yaşam kompleksi inşaatı hızla ilerliyor Haberi

Karabükte yaşam kompleksi inşaatı hızla ilerliyor

Başkan Vergili, yaptığı açıklamada, 100. Yıl Mahallesinde başlattıkları ve büyük kısmının tamamladığı kompleksle büyük bir yatırıma daha imza attıklarını belirterek, “Karabük’ün nüfus yoğunluğu bakımından fazla olan mahallelerinden 100. Yıl Mahallesine, içerisinde iş merkezleri, kapalı otopark, kapalı pazar yeri ve her türlü aktivitelerin de yapılabildiği dev bir kompleksin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaya, üretmeye ve hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek hedefimiz Karabüklülerin daha konforlu, kaliteli, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri. Karabük için proje ve çözüm üretmeye devam ediyoruz"...