06 / 05 / 2024

Karabulut Nrt Turizm Yapı İnşaat iletişim

Karabulut Nrt Turizm Yapı İnşaat iletişim

Karabulut Nrt Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Karabulut tarafından kuruldu. 

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Karabulut, Mesut Dayıoğlu ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Apr Proje Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Apr Proje Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabulut tarafından kuruldu.

Fbs İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbs İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Solu, Ömer Faruk Karabulut ve Selim Elez ortaklığında kuruldu.

Güney Denim Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Denim Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Karabulut tarafından kuruldu.

Erven Maden İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Erven Maden İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Karabulut tarafından kuruldu.

Karabulut Nrt Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabulut Nrt Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Karabulut tarafından kuruldu. 

Lazzoni Mobilya İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Lazzoni Hotel Haliç Şubesi açıldı!

Lazzoni Mobilya İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Lazzoni Hotel Haliç Şubesi, 13 milyon TL'lik sermaye ile Yaşar Karabulut Şube Müdürlüğü'nde 15 Eylül'de açıldı.

Beypera Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beypera Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Karabulut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi, Liva Sokak'ta kuruldu.

Karabulut Tekstil İstanbul'da 52 odalı butik otel açıyor!

Kadın giyiminde Ayhan markasıyla faaliyet gösteren Karabulut Tekstil, İstanbul'da açacağı 52 odalı butik otelle turizm sektörüne de adım atacak. 6.500 metrekare alana sahip bina yaptıklarını söyleyen Cem Karabulut 52 odalı butik bir otel olacak dedi.

Martı Aphrodisias, turizm yatırım belgesi aldı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; Aydın İli, Karacasu İlçesi'ndeki Martı Aphrodisias Butik Oteli için alınan Turizm Yatırım Belgesi ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş. kuruldu!

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Onur Erdoğru, Başkan Yardımcısı olarak Burcu Ceren Peçinel ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise İbrahim Onur Karagöz görev alacak...

Taran İnşaat Turizm İşletmecilik şžirketi iflas etti!

Ankara İflas 21. İcra Dairesi, Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi iflas ettiğini duyurdu. Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi Uğur Mumcu Caddesi No: 55/8 Gaziosmanpaşa çankaya / ANKARA'da ye

Fatih Destebaşı, Aderans GYO Turizm İnşaat şžirketi'ni kurdu!

Aderans GYO Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Fatih Destebaşı, Başkan Yardımcısı olarak Osman Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Fatih Destebaşı görev yapacak...

Karabulut Nrt Turizm Yapı İnşaat iletişim Haberi

Karabulut Nrt Turizm Yapı İnşaat iletişim

Karabulut Nrt Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Karabulut tarafından kuruldu. 

Karabulut Nrt Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri,termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gereklitesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir,...