04 / 05 / 2024

karabürçek içmesuyu yatırımı

karabürçek içmesuyu yatırımı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek’te hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinden başlayacağını açıkladı.

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Yatırım yapmadan nasıl para kazanılır? İşte yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri...

Yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri ve fikirleri ek gelir kazanmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İşte yatırım yapmadan para kazanmak için kullanılan bazı yöntemler...

Çelik sektöründe yatırım iştahı arttı!

Hurda fiyatlarının son günlerde birçok sebebe bağlı olarak gerilemesi ve geçen yılın son çeyreğinde çelik talebine yönelik yüksek talep, sektördeki yatırım iştahını artırdı. Şirketler modernizasyon ve ek kapasite yatırımı için harekete geçti. 

Şadi Çiçekçi, İhlas Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Şadi Çiçekçi'nin Şirket Genel Müdürü olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Melih Gökçek: Sincan'a 3,5 yılda 522 milyon yatırım yaptık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 3,5 yıl içinde Sincan'a 522 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade etti...

Tokat Avm Yatırım İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Tokat Avm Yatırım İşletmeciliği Anonim Şirketi Alihan Çiçek tarafından 16 milyon 541 bin 100 TL sermaye ile 28 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Antalya'da 2 hastaneye ek bina yatırımı müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da 2 ilçeye müjde verdi. Çavuşoğlu, Gündoğmuş Entegre Hastanesi ile Kumluca Devlet Hastanesi'nin ek bina yatırımı 2017 programına alındığını belirtti.

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek için hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı.

Sakarya'da 2016 altyapı ve içmesuyunda yatırım yılı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2009 – 2015 yılları arasında 400 milyonluk yatırımı hayata geçirdik. İçmesuyu arıtma tesisleri, kanalizasyon ve içmesuyu hatları inşa ettik" dedi

Sakarya Karapürçek'e içmesuyu arıtma tesisi inşa edilecek!

Karapürçek bölgesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Karapürçek’te 10 mahalleyi kapsayacak içmesuyu arıtma tesisi inşa edeceğiz” dedi.

Sakarya'ya 500 milyonluk yatırım yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, göreve geldikleri günden bu yana 16 ilçenin tamamında hayata geçirilen altyapı ve içmesuyu yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerini paylaştı.

SASKİ'den iki yeni içmesuyu yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, 9 ilçeye bağlı 60 mahalleyi kapsayan iki yeni içmesuyu yatırımının ihalesinin yapıldığını belirtti.

karabürçek içmesuyu yatırımı Haberi

karabürçek içmesuyu yatırımı


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek’te hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinden başlayacağını açıkladı. Rüstem Keleş, “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Karapürçek ilçemizi sağlam altyapı ile buluşturacak projemizin ihalesini gerçekleştirmiştik. Şuanda ihale sonuçlandı. İnşa çalışmaları için hazırlıklar sürüyor. İnşallah çok kısa süre içerisinde projemizde çalışmalara başlayacağız. Şehrimize ve Karapürçekli hemşerilerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


SASKİ 16 İlçede

Proje ile Karapürçek’i sağlam altyapı ile buluşturacaklarını dile getiren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Şehrimizin altyapı geleceğini garanti altına almak için hayata geçirdiğimiz projelerde çalışmalar 16 ilçede devam ediyor. Şimdi de benzer bir projeyi Karapürçek ilçemiz için hayata geçiriyoruz. İlçemize 33 milyon liralık yatırım yaparak 128 kilometre içmesuyu hattı, 80 kilometre...