03 / 05 / 2024

Karaburun Mordoğan

Karaburun Mordoğan

İzmir'in Karaburun- Mordoğan mahallesinde yapılan Kamukent Projesi'nde, kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, yol, elektrik gibi altyapı çalışmaları tamamlandı. Villa inşaatları da hızla sürüyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'nin İzmir Karaburun'daki projesinde sular durulmuyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde TOKİ tarafından hayata geçirilmek istenen konut projesine Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'dan tepki geldi. Erdoğan, "Bu konutlar dar gelirli vatandaşlarımıza hitap etmeyecek, üst gelir grubuna yönelik bir rant projesi olacaktır" dedi.

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

İzmir Karaburun'da çatı katı krizi!

İzmir Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan göreve geldikten sonra konut şeklinde çatı katı inşaatını yasaklamıştı. İddialara göre; Karaburun kendi döneminden önce yapılan binalar için 40 bin TL ruhsat ücret istendi. 

İzmir Karaburun'da depremde evi hasar gören ailelere kira yardımı yapılıyor!

İzmir'de büyük yıkıma neden olan deprem sonrasında rekor düzeye ulaşan dayanışmanın lideri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun Kösedere Mahallesi'ndeki evleri depremden ağır hasar görün ailelere de yardım ediyor.

İzmir Karaburun'da yapılaşma izni olmayan meydanda inşaat başladı!

İzmir Karaburun'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı izni olmadan yapılaşma yapılamayan ilçe meydanında CHP’li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan kafe inşaatına başladı...

Mortaş Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mortaş Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vural Mordoğan tarafından kuruldu. 

İzmir Karaburun'da arazi fiyatları yüzde 50 arttı!

İzmir Karaburun ve Mordoğan bölgesi, İzmir'in en çok konuşulan bölgeleri arasına girdi. Bölgedea razi fiyatları yaklaşık yüzde 50 artış gösterdi.

İzmir Mordoğan’a 20.7 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun’un turistik mahallesi Mordoğan’ın içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek.

İzmir Büyükşehir'den Urla'ya çevreye uyumlu iskele!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça ve Mordoğan’dan sonra Urla ve Güzelbahçe’ye de gemi seferleri başlatabilmek için çalışmalarını hızlandırdı. Doğal sit alanı olan Urla’ya çevreyle uyumlu yüzer bir iskele kuran Büyükşehir, Bakanlık izinlerinden sonra bu ilçeye sefer başlatacak.

Alaçatı Butik Havaalanı projesi Ege'yi kalkındıracak!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, "Böyle bir proje sadece Çeşme'yi, Alaçatı'yi değil, Urla'dan Seferihisar'a, Karaburun'dan Mordoğan'a kadar tüm Yarımada'yı hareketlendirir, atağa kaldırır" dedi.

İzmir Mordoğan'a 17.6 milyon TL'lik alt yapı yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun'un turistik mahallesi Mordoğan'ın içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek. 17.6 milyon liraya mal olacak çalışmalara Ekim başında start verilecek.

İzmir Mordoğan'a atık su arıtma tesisi müjdesi!

9 ilçe 23 belde ve 400’e yakın köyün sorunlarını çözmek için önemli çalışmalar yürüten İzmir Büyükşehir Belediyesi; tarihi, doğası, denizi ve nergis çiçekleriyle ünlü Mordoğan’ın içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek.

İzmir Karaburun'daki 3 RES projesi izin aşamasında!

Karaburun Kent Konseyi Başkanı İpar Buğra Dilli, yarımadada 3’ünün izin aşamasında olduğunu belirtti. Dilli, “Karaburun’da şu an faaliyette olan 81 türbin var. Yatırımını tamamlayan firma hemen kapasite artışına geçiyor." dedi.

Karaburun Mordoğan Haberi

Karaburun Mordoğan

Çeşme otoyolu ile yeni karayolu bağlantısı kurularak, İzmir'e yakınlaşan Karaburun-Mordoğan mahallesinde yeni bir kent doğuyor. 


Kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, yol, elektrik gibi altyapı çalışmaları tamamlanan, özel plajı, sosyal kültürel tesis alanları, park ve rekreasyon alanları, kapalı ve açık yüzme havuzları bulunan projede villa inşaatları devam ediyor. 


Kamukent Projesi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tokyürek, üyelerin ilgisinden memnun olduklarını, tamamlanan altyapı çalışmalarını takiben, peyzaj ve sahil düzenlemelerine geçildiğini söyledi. Kamukent Proje Sorumlusu ve Alp Proje İnşaat Müdürü Şenol Alparslan ise, örnek binaların yapılması sonucu yoğun bir ilgiyle karşılaşdıklarını, her üyenin kendi inşaat maliyetini kendisinin belirleyeceğini, Kamukent-Alp proje showroomunun ise yakında faaliyete geçeceğini söyledi. 


Alparslan, bu vesileyle projedeki üyeleri Mordoğan'a davet ettiklerini belirtti. Kamukent, ödüllü mimari projesi, tamamlanan altyapısı, doğası ve denizi ile Ege'nin...