30 / 04 / 2024

Karaburun-Yeniköy-Tayakadın

Karaburun-Yeniköy-Tayakadın

Karaburun-Yeniköy-Tayakadın bölgesi son zamanlarda 3. köprü ve bağlantı yollarının belirlenmesi 3. havalimanı ve ön projelendirme aşamasındaki marina projesi gibi etkenlerden ötürü sıklıkla gündeme gelmeye başladı

Ford Otosan açıkladı! Transit Custom, “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” oldu

Ford Otosan’ın Yeniköy Fabrikası’nda üretimi yapılan yeni nesil Ford Transit Custom, ilk uluslararası ödülünü Avrupa’nın en prestijli ticari araç fuarlarından Lyon’da gerçekleşen Solutrans fuarında aldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleri Kıyı Kesimine ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Yeniköy Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin (Yeniköy Konakları), kesin kabulü yapılmış olup, kesin kabul tutanağı 24 Şubat 2022 tarihinde onaylandı.

Yeniköy Konakları'nın geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Yeniköy Konakları projesinin geçici kabulü yapıldı. Geçici kabul tutanağı bugün onaylandı. 

Emlak Konut GYO Yeniköy Konakları'nın ticari üniteleri satışta!

Emlak Konut GYO, İstanbul Alibeyköy Yeniköy Konakları'nda yer alan ticari üniteleri e-ihale usulü ile satışa sundu. Ticari üniteler 1 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Sarıyer Yeniköy'de 20.6 milyon TL'ye satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Yeniköy'de bulunan apartman dairesini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 20 milyon 650 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı ihalesi 5 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Yeniköy Konakları'nı Aydur İnşaat yapacak!

Emlak GYO'nun İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Aydur İnşaat ile 216 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları!

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yeniköy Konakları ihalesine 5 dev teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından önce tasfiye edilen daha sonra ihaleye çıkarılan Yeniköy Konakları'nın ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 5 firmadan teklif geldi...

Hümeyra Yeniköy’e taşınacak!

Ünlü sanatçı Hümeyra, Yeniköy’de Boğaz manzaralı, 3 oda+1 salon bir eve taşınmaya karar verdi. Yaz aylarını Bodrum-Gümüşlük’te geçiren sanatçı, İstanbul’a eylül ayında dönüp yeni evine taşınacak.

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 661 bin 921,87 TL sermaye bedeli ile Halidun Orakçıoğlu ve Süleyman Nazif Orakçıoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Karaburun-Yeniköy-Tayakadın Haberi

Karaburun-Yeniköy-Tayakadın

Kısa zaman öncesine kadar yakın çevresinde bulunan maden ocakları ve ulaşım altyapısı eksikliği sebebiyle ihmal edilen Karaburun-Yeniköy-Tayakadın bölgesi son zamanlarda 3. köprü ve bağlantı yollarının belirlenmesi, yakın çevredeki maden ocaklarının kapatılacağı haberi, 3. havalimanı ve ön projelendirme aşamasındaki marina projesi gibi etkenlerden ötürü  sıklıkla gündeme gelmeye başladı.


Bölgenin değerini artıran başlıca unsur olan ulaşım ağı; özellikle 3. köprü ile bağlantı yollarının ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinin güzergahının belirlenmesinden sonra etkisini göstermeye başladı. Kısa süre içinde gerek proje aşamasındaki gerekse de inşası süren karayollarının kesişim noktasında konumlanan Arnavutköy ilçesi içinde özellikle Tayakadın-Karaburun-Yeniköy üçgeninin konumu dikkat çekmektedir.


Bölge henüz bozulmamış bakir yapısıyla İstanbul’un deniz kenarındaki nadir bölgelerinden biri olmakla beraber aynı zamanda ana arterlere de oldukça yakın konuma gelmiştir. 

Bölgenin sahil kesimindeki yapılaşma oranının...