13 / 05 / 2024

Karaca Hatır Plus a101

Karaca Hatır Plus a101

En büyük perakende devleri arasında yer alan A101, Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi'ni satışa çıkardı. İşte Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi fiyat listesi 31 Ağustos 2022...

A101'de aldın aldın! iPhone 14 plus 2 bin 300 TL daha ucuz! İşte A101 Mart ayı fırsat ürünleri!

A101, gıda, elektronik ve giyimden sonra şimdi de telefonlar ile karşımıza çıktı. A101'de İPhone 14 plus satışta. Piyasaya göre 2 bin 300 TL daha ucuz olan İPhone 14 plus, A101'de yerini aldı. İşte A101 İPhone 14 plus fiyatı ve A101 Mart ayı fırsat ürünleri...

Depremde ağır hasar alan binanın hatılından öyle bir şey çıktı ki... Görenler inşaat işçilerini suçladı!

Kahramanmaraş depremlerinde, Adana'da depremde ağır hasar alan ve yıkımına başlanan İnci Apartmanı’nın hatılından metal kap çıktı. Görenler gözlerine inanamadı...

Hem filtre kahve hem de çay makinesi! Karaca Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesi satışta!

Karaca, kahve ve çay tiryakilerine özel yeni bir ürünle tüketicilerin karşısına çıktı. Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesini üreten Karaca, bu ürünü uygun fiyatla satışa çıkardı.

Yılın müjdesi Kia’dan geldi! Picanto’ya son iki ayda hiç zam yapılmadı!

Uygun fiyatlarıyla Türkiye pazarında hatırı sayılır bir müşteri kitlesine sahip olan Kia, ekim ayı fiyat listesini yayımladı. Paylaşılan fiyat listelerine bakıldığında Kia’nın en çok tercih edilen Picanto modeline zam yapılmadığı görüldü.

Altus AL 719 3050 W buharlı ütüde cazip fiyatlar ortaya çıktı! İşte AL 719 3050 W buharlı ütünün özellikleri ve fiyatı..

Türkiye’de hatırı sayılır bir müşteri kitlesine sahip olan Altus, buharlı ütüde resmen herkesin yeni tercihi olacak bir ürünlere yeniden çok konuşuldu. Altus, AL 719 3050 W buharlı ütüyü satışa çıkardı.

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Ev tekstili, küçük ev aletleri, sofra ve mutfak gibi çeşitli kategorilerde ürünler üreten Karaca, 50.yaşını kutluyor. Şirket, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasını duyurdu.

Karaca Hatır Köz Türk Kahve Makinesi'nde büyük indirim; Fiyatı 799,99 TL'ye düştü

Karaca'nın 5 Fincan kapasiteli bol köpüklü Hatır Köz Türk Kahve Makinesi indirime girdi. İşte detaylar...

Kahve tutkunlarına müjde! İndirim! Karaca Hatır Plus 2 in 1 Kahve Makinesi'nin fiyatı düştü

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Kahve Makinesi indirime girdi.  İşte detaylar...

BMW 2 Serisi’ne Ağustos 2023 zammı geldi! 2 Serisi tam 177 bin 400 TL zamlandı!

Türkiye otomobil sektöründe hatırı sayılır bir yeri olan BMW, ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncellediğini açıkladı. Güncellenen fiyat listesine bakıldığında 2 Serisi’ne tam 177 bin 400 TL zam yapıldığı görüldü.

Ford Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine gelen zam resmen dudakları uçuklattı!

Ford’tan yapılan açıklamaya göre Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine dev zam geldi. Türkiye’de piyasasında hatırı sayılır bir yeri olan Ford, bu modellere gelen zammın temmuz ayı kapsamında yapıldığını açıkladı.

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi ne kadar oldu? İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi fiyatıyla dikkat çekti. İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi...

N11’de Karaca konuşan kahve ve çay makinesinin fiyatı resmen çakıldı!

N11, çay ve kahve tiryakileri için müjdeli haberi duyurdu. Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve ve Çay Makinesi’ni cazip fiyatla satışa çıkaran N11, alışveriş kredisi seçeneğinin de bulunduğunu duyurdu.

Oldukça etkileyici bir sürüş dinamiğine sahip olan Kia Cerato’ya tam 62 bin TL zam geldi!

Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Kia, haziran ayı kapsamında modellerinin fiyat listesini güncelledi. Kia, Cerato’ya haziran ayında tam 62 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Karaca Hatır Plus a101 Haberi

Karaca Hatır Plus a101

En büyük perakende devleri arasında yer alan A101, Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi'ni satışa çıkardı.

Teknik özellikleri ile dikkat çeken Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi fiyatları yeni bir çay ve kahve makinesi almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Peki Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi fiyatları ne kadar? A101'de Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi fiyatları ne kadar? İşte Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi fiyat listesi 31 Ağustos 2022...

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve Ve Çay Makinesi

Kahvenizi modunuza göre hazırlayan Hatır Plus Mod ile dikkat çeken Karaca Hatır Plus...